RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 7:47:42)

Jutro mamice
V me maltretira od jutros jos kafu nisam popila.
Nece u ljulju, nece na pod, trlja okice i ja ga stavim u krevet i eno ga on lezi ali ne spava i cuti [sm=jezicek.gif]
Cekam da zaspe pa da popijem kafu na miru i zapalim jednu na terasi [sm=jezicek.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 8:06:36)

Dobro jutro. Meni se ne ustaje iz kreveta. Ali trebalo bi sve po redu da odradim pre posla.
T je konacno otisla u vrtic. Ova mala je celu noc imala temperaturu 37,5. Jadna ne moze da dise. Valjda ce da prodje brzo.

bebilule -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 8:28:02)

Dobro jutro mame! nekad uhvatim malo vremena da pročešljam teme, ali baš ga i nemam da kuckam. Ništa ne upratih.
Kod nas akcija i dalje traje. Od juče kao da nos manje slinavi, kuc kuc. Drži ga ladno mjesec i po. Imali smo još jednom temperaturu, čak smo zaglavili i u bolnici na 24 sata. Ukočio mu se vrat u svoj toj frci. Nije mogao podići glavu. Ja kod doktora, kao nije vjerovatno ništa, ali hajde da proprate. Uključili mu brufen i čovjek se otkočio. Bio se ušin`о [sm=smiley36.gif]. Onda sam prelomila, uzela 5 dana i ostala sa njim kući. Kljukam ga svim i svačim, možda je nešto i upalilo.
Danas moram kupovati paketić zapetak. Ima priredbu u vrtiću za svetog Nikolu. Ne znam šta će oni sa bebama, žao mi vaspitačica [sm=smiley36.gif].
Ljubim vas sve!

LauraAndrija -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 8:30:57)

Jutro mame!Vodim L da primi vakcinu, već zamišljam vristanje. [sm=smiley6.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 8:33:01)

Moja bebica za vakcinu nije mnogo plakala, a za vađenje krvi se nije ni oglasila[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 8:34:15)

Mi smo super na vakcinama samo se javi kad ga bocne i to je to [sm=jezicek.gif]

LauraAndrija -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 8:42:57)

A ja primio vakcine i bio je super, nije se čuo. Isto pre neki dan vadili krv, ma nista. A sad vodim Lauru... odoh!

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 8:59:38)

Danas ne moram da kuvam [sm=sloncek.gif] odmah se bolje osecam [sm=jezicek.gif]
zato sma lepo oprala kosu i sad bih mogla malo stan da sredim dok malisa spava.

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 9:04:01)

Jutro mame. Mi odosno kod mojih. Pravimo danas kolace za slavu (Sv.Nikolu)
bebilule , pa da ga nije promaja u vrticu usinula. Kad ovo kazem , setim se one , da ta "promaja" postoji samo na ovim prostorima....
L place i za vakcinu i za vađenje krvi. Pa kako i ne bi , kad uzmu da mu cede prst...i mene bi bolelo

bebilule -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 9:20:43)

Maraj, ni ja ti nešto ne pridajem važnosti toj promaji. A i vrtić je ušuškan, prije ce biti da je viroza takva. I mene je kasnije bolio vrat.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 9:23:46)

Moze i te kako da sibne promaja u vrticu. Posebno ako non stop otvaraju prozore. A i viroza ide sa time. Sve se to lepo poklopi.

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 9:33:08)

Sto mi je Laura fino ime [sm=smiley1.gif]

Milena18 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 11:40:19)

Dan!

Čitah nešto zbrda-zdola i jedino sam zapamtila da Ivana ima problem sa sinčekovim učenjem. To planiranje učenja unapred i pravljenje rasporeda je ok za sticanje radne navike, ali mislim da nikako nije dovoljno za dete tog uzrasta. Dok on malo ne sazri da može sam da uvidi da je škola važna, najbolje funkcionišu nagrade i kazne. Ja sam više za nagrađivanje, ali mora ponekad i da se kazni dete, naravno.

I meni je lepo ime Laura. Moj kolega ima ženu Loru, i to mi je divno.

Mi smo opet same ceo dan, a M je nervozna od jutra. Prošle srede sam bila na ivici pucanja, danas moram da ostanem ''ladna kako znam i umem.

LauraAndrija -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 12:16:25)

Prezive smo vakcinu[sm=smiley36.gif], ma nije se cula, a znajuci je mislila sam da ce biti vristanja, super je bila.
Hvala emice, Milena, moja zelja je bila za ime, muž je hteo Mia.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 12:36:09)

Bravoo za hrabricu [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 12:40:01)

Bravo za Lauru [sm=bravo.gif]
Milena, i vrapci na grani znaju nase muke[sm=smiley36.gif]
Evo, ja cu napraviti plan za vikend, ali ne znam koliko ce nam pomoći u tome da on razmišlja na kontrolnom i cita zadatke.
A stvarno radi domaci cim dodje iz skole, cak i petkom odmah radi domaci. Ako ima previše domaceg, ne teram ga da uci, osim ako nema kontrolni. Ako je ok domaci,uci posle...

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 14:25:25)

Moje dete je otkrilo jelku [sm=jezicek.gif]
Nas razgovor:
-Vuce hajmo po seke u vrtic.
-cek da ponesem i jelku ( i naravno vuce jelku za granu) !
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 14:30:02)

Dan mame!
Otišla mi danas L u vrtić, jedva sam je nagovorila, neće,odvikla se. A drugarice joj se tako obradovale, zagrlile, odmah je vukle da se igra,pa je dobila paketić pa je na kraju ostala. Sad da brojim dane koliko će biti zdrava,mada,kako sam videla decu,bila su ok,vaspitačica je bolesna[sm=zmeden.gif],što me podseti, mm se prehladio. Sve vam je jasno onda [sm=jezicek.gif] kad su nam juče kumovi otišli (dok su bili tu nije se žalio) počeo je da hukće, pa uzdiše, pa stenje,jauče, jao...ja ga pitam šta je,kaže on,pa znaš ti kakav sam kad sam bolestan [sm=jezicek.gif] Ja pala od smeha[sm=smiley36.gif] isterala sam ga iz spavaće sobe,spavao je u dnevnoj, a ja sam sama u krevetu kao beba. Jednom sam se probudila. Ladno mi čovek smeta u krevetu. Ustvari, sve mi smeta. Da li mi verujete da sam primetila da ljudi pobegnu od mene kad počnem da kukam. Znam ja da je to tako,ni ja ne volim te kukavce a ja sam sad takva. Sve mi je teško, sve mi smeta,svega mi je dosta. I sad mi je nos zapušen,poludeću,tačno ću sad da odem u apoteku samo po kapi. Inače čekam kod dr, pop ** više,čekam od 1 a još uvek je jedna ispred mene![sm=hudicek1.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 15:39:54)

Dan mame. Mariya , ti redovi kod dr su [sm=zz_banghead.gif] ...ja sam se nacekala u trudnoci po cekaonicama... malo malo sam isla po lekove ...
Laura [sm=bravo.gif] za vakcinu.

mi napravili kolace. Jos da se stegnu lepo pa da stavimo cokoladu preko , gde treba

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 16:35:42)

Maraj, pravila si ledene kocke?

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 16:41:15)

Ne Ivana , sitne kolace za Svetog Nikolu. Bajaderu i slicne kolace smo napravili al nisam stavljala glazuru odozgo. Kad se malo stegnu...sutra cu

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 17:02:12)

Mmmm kolacici, bas bih mogla koji.
Mi se spremmao i odosmo, V vecerao upravo, valjda nece praviti probleme [sm=smiley36.gif]

Milena18 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 17:51:53)

LA, bravo za hrabricu!
Mariya, šta da radiš, takav ti period došao. I to će proći. A kome smeta i ko ne razume ni ne treba ti u blizini.
Mene ovo moje magarence uništi danas. Spavala je od jutros samo dva puta po 20 minuta. Ceo dan njače, mirna je samo dok sisa.

vocicana -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 18:48:01)

Jao mukice oje.
LauraAndrija bravo za vakcine! To su hrabrice.
Maraj, srecno pravljenjhe kolaca, ja bi one kiflice posne sa pivom, sto se u serbet mackaju, pa se uvaljaju u orahe ili lenike....mmmmm
Maryia, ja te potpuno razumem[sm=smiley36.gif], takva sam i ja bila, dodusesamo u trudnoci, sada najvise na svetu volim da se ususka pored mene.

amelia -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 20:10:57)

Mamike samo da vam mahnem... MM je dosao kuci juce jer sad nema sanse da bilo sta nadze jer su praznici. Neki poverljof covek rekao mu da ce ga zvati posle 10-og januara pa sad ce mo cekati. Sutra mi je rodzus pravi mi tortu jaooo ne mogu da verujem da sam napunila 25 godina. Kako vreme brzo leti..
A je zaspao moram da ga budim za veceru.
Pasulj je gotof sad da veceramo. Uskoro cemo opet imati net. Pa da se vise kuckamo. Vidim da ima puno bolesnih decica. Zelim vam da sto pre ozdrave.
Jako mi nedostajete ljubim vas :*

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>