Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (14.12.2016 23:41:02)
|
Veče mame! Hvala vam, vi me barem razumete[sm=smiley31.gif] Baš mi je dosta. Možda bih lakše podnela trudnoću da nisam konstantno bolesna... Povratak u vrtić prošao dobro! Pitala sam je kako je bilo,ona sva srećna odgovara da je bilo jako dobro. Ali neće sutra da ide! Danas mi je propao dan potpuno! Od 13.08 do 16.25 sam bila kod ginekologa [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]nikad u životu nisam ovoliko čekala! Čekala sam na šalteru i da mi sestra ištampa uput za komisiju čitavih 40 minuta[sm=hudicek1.gif]onda otišla u rodu,i tamo shvatim da sam ostavila kući kupone. I dođem kući. Sutra na komisiju, i tamo ću da čekam kao majmun bar sat ipo-dva. I onda opet u rodu u nabavku i još nešto da protrčim po gradu. I onda kući. U subotu je božićni vašar kod nas, i može se prijaviti za takmičenje u pečenju kolača, pa ne znam da li da se prijavim... Anck, [sm=bravo.gif] za malenu i zlato!! Maraj, seci mu nokte kad spava. Ja nemam problema sa devojčicama, L se nikad nije bunila a H pevamo finger family i istrpi tih 3 minuta. Nekad sama dođe sa grickalicom da joj skratim nokte[sm=smiley36.gif]Ona je čudo,kako sve zna! Sanjice,spakuj devojčice i pošalji ih kod tvojih,prijaće svima,a možda i njih sačuvaš malo od boleština. Dokle vi radite u školi? Mi idemo/radimo do 23.12.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|