Milicicak, i ovo moje je Zajic, to moja mama donela da ima kod nas kad posti. Ali meni se nikako ne svidja.
To mleko ima natrijum kazeinat, ne znam da li se racuna u posno posto potice iz mleka. Znam da ja nisam smela da ga pijem kad sam bila na bezmlecnoj dijeti a da je mini bubi strogo zabranjen. Od tih biljnih mleka meni je ubedljivo najbolje lesnikovo i bademovo a ni kokosovo nije lose. Mi smo bili napolju 10 min smrzle smo se :( mnogo duva
Branki [sm=smiley36.gif] Ja sam operisana od obicaja i svega ostalog. Al volim Badnje vece, svi se skupimo kod mame na veceri, trazimo paricu i bude bas lepo. A najlepsi deo veceri mi je suva pita, mljac
Haha Branki [sm=smiley36.gif] Ja sam isla da kupim pelene i jos po nešto. Vetar duva,meni se lice ukočilo od hladnoce, prsti me bole [sm=smiley36.gif] Iz stana ne deluje da je tako hladno, al kad košava dune onda je zeznuto.
otresla sam je koliko sam mogla i posula secerom sad[sm=smiley36.gif] i ja nisam bas neki postovalac obicaja,ali to za badnej vece i bozic bas volim da ispostujem i godi mi,bude lepa atmosfera i lepo se osecam. zar je toliko hladno..kod nas sneg bas napadao,a ja moram posle kad mm dodje do prodavnice,treba i za slavu nesto da uzmem..
Branki, sigurno ce biti ukusna[sm=smiley36.gif] Ja volim da ispoštujem koliko mogu Bozic i Uskrs. Divni praznici.
Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (6.1.2017 14:25:06)
Nismo ni bas neki po tom pitanju ali volim bar malo koliko mozemo i znamo da ispostujemo obicaj. I volim badnje vece i bozic, onako u krugu porodice. Kad smo kod mojih za badnje vece palimo badnjak iznad kamina, to mi je predivno dok kad mso kuci nemamo gde da ga upalimo sem na terasi. Ali zato smo sutra kod mojih na rucku, pa cemo da lovimo parice [sm=jezicek.gif]
Sanjice, tebi predivno zbog snega. Dodji da vidiš kako je ovde divno bez snega sa vetrom [sm=smiley36.gif]
Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (6.1.2017 14:48:50)
Mi rucali, mada mi riba niije ispala onako lepa kao i obicno al dobro... toliko od mene sto se tice spremanja. Sutra kod mamite na rucak [sm=bravo.gif] Odoh da se izvalim i malo demnem pa idemo u korindjanje [sm=smiley36.gif]
Ivana ja od kako je raspust nisam promolila nos napolje. Tako da mi je sad sve divno[sm=smiley36.gif]
Ana RR -> RE: JanuaRRski baRR (6.1.2017 15:08:36)
Moje dete je izmaltretiralo dedu da ga vodi napolje, zaledili se obojica. Ja ispekla pitu sa pečurkama a pošto kupujem neke kore gde u ih u pakovanju po 24 komada, pored toga sam napravila i pitu sa jabukama i Marku pitu sa sirom. Tu sam se naravno omrsila, zaboravih se pa sam probala sir. A kafu nisam ni kuvala danas [sm=smiley36.gif]
mati -> RE: JanuaRRski baRR (6.1.2017 15:19:48)
Kod nas katastrofa hladno, Sibir. Planirala sam da vodim decu na paljenje badnjaka, ali vetar nosi. Sve sam spremila, ostala jos riba, ali to ce mm, kad se izvuce iz kolone na ulazu u grad. Pola sata u mestu...
Ana RR -> RE: JanuaRRski baRR (6.1.2017 15:20:43)
Heeej Mati, nema te [sm=smiley31.gif] kako si?
mati -> RE: JanuaRRski baRR (6.1.2017 15:24:13)
Nema me, ali vas citam redovno... [sm=smiley1.gif] Nekako mi nezgodno preko tel.
Pa isto je sve, samo sto sam kuci. Na dva dana idem na previjanja, stiskaju mi ranu, a T 37,1-37,4.
Ana RR -> RE: JanuaRRski baRR (6.1.2017 15:29:49)
O svašta... ne mogu da verujem da ne mogu da nađu uzrok tome!
Ja spremanje privodim kraju. Ja obožavam Badnji dan i Božić i Uskrs, to su najveći hrišćanski praznici. I bas volim da ispoštujem te dane, da sve bude lepo,i u krugu porodice. Eto žao mi je što nismo išli kod naših ali dobro, sledeće godine. Mati bas si se namučila. ..Bas me čudi da nmg da nadju razlog.
Zelim vam puno zdravlja i srece, srecno badnje vece!!! Ma oni uzrok uopste i ne traze, iskljucili su mogucnost da je od rane ( kad me otvarali po dr put), cak i ne racunaju T do 38. Sreca u nesreci je sto mene ta T ne lomi, ne osecam je, sem u ocima.
Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (6.1.2017 20:49:48)
Sretno badnje vece dame Kod nas samo sto bombe ne bace [sm=smiley36.gif] vatromet na sve strane, vise se slavi nego za NG, sto je i meni lepse :)
emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (6.1.2017 21:22:05)
jao jedva sam se vratila kuci,sve je poledilo.Mnogo sam srecna,jos malo i prestajem sa terapijom.I mama mi je danas pustena kuci iz bolnice.Divan dan.
Emice bas mi je drago i zbog mame i zbog tebe! Ova godina je krenula bas lepo [sm=bravo.gif] Mi večerali, igrali se aa decom, pili vino (danas sam batalila antibiotik,prelazim na alternativu [sm=smiley36.gif]) Bas smo proveli lepo veče [sm=smiley1.gif] Beke su zaspale a sad cu i ja,valjda me ono vino uhvatilo ,jedva gledam na oči. ..