RE: JanuaRRski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 15:28:21)

Uzass.. mi jutros muku s akumulatorom, sreca ma imamo i kablove i jos jedan auto (sluzbeni) pa ne moramo da moljakamo nikoga za pomoc. ma pingvini padaju u nesvest, kazu veceras Sibirrrrrrrr [sm=zz_cold.gif]

Mene muz tera da idemo do hotela na bazene u djakuzi, a meni se stvarno ne da po ovom vremenu [sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 15:48:21)

Moj mali auto koji koristim za selo se ugasio. Nije mogao da upali. I ovako mora da se menja akumulator. Ali mogao je jos da traje, ali ga je sad zima dokdajcila.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 15:56:35)

Anck, u Sibiru je bilo u novembru - 30. Pre nedelju dana bilo - 50. Ne javlja se tata ovih dana, da vidim koliko je sada [sm=smiley36.gif]

Animsaj9 -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 17:50:02)

Da vam mahnem , izasla sam iz nocne kao samlevena , i onda sve u krug , kuvaj , oko Davida , i vec mi se oci sklapaju , jedva cekam da legnemo ...
I kod nas je minuuuuus debeo , jedva jutros upalih kola da se vratim kuci

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 18:19:09)

Animsaj jel smenu radis svojevoljno? Znam da po zakonu ne smeju da te stavljaju u smenu dok dete ne napuni 3 godine .
Mi imali danas goste, rucali oprala sudove sad jos deci nešto da spremim da jedu i tako.
Nešto sam umorna, spava mi se baš. Napolje danas nisam ni izlazila.

Animsaj9 -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 18:32:41)

Svojevoljno , nema tih para za koje bi radila pre podne , ovako smo sami sebi gazde , i na tri dana smo

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 18:35:21)

Znam sve. I ja planiram u smenu cim one počnu da spavaju celu noć.

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 18:49:27)

Pitajte Torbicu, ali mislim da do trece godine imate.pravo da ne radite nocnu.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 18:56:57)

Da da znamo to. Nego je mnogo opuštenije i bolje raditi smenu.
Ja radim recimo danas drugu, sutra sam nocna pa sam dva slobodna. Imam mnogo vise slobodnog vremena. A i u smeni bude nas cetvoro pa se fino organizujemo i bude mnogo lepše za rad nego kad bi radila svaki dan prvu.

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 18:57:14)

Ivana zar ti je tata tamo?Mi kod svekijevaca cijeli dan provedosmo.Isli u podne prosetati,zaledila kad nisam.Ovde je jedan vodopad zaledio,zadnji put je bio prije 4 godine zaledjen.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 19:08:58)

Da, Emice, moj tata je tamo vec par godina. I iskreno se nadam da nece biti jos mnogo, ima on godina.
E, mene po ovoj hladnoci mrzi bilo sta da radim. Toplo je u stanu, nego mi se nista ne radi[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 19:46:56)

Bas na Sibiru,sta radi tamo?Ima posao?svaka mu cast,ja bih pala u depresiju deseti dan [sm=smiley36.gif]
Vratismo se kuci,sad hocu sredim teglicu da cuvam dorine gumice i da sebi napravim posudu za tufere od kutijice.

Animsaj9 -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 20:41:32)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Znam sve. I ja planiram u smenu cim one počnu da spavaju celu noć.

Moj D od kad ne sisa spava kao top !
Ja posle nocne imam tri dana slobodna , juuuhuu zivela sloboda , dok dodjem na odeljenje pola ljudi se promeni

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 20:45:55)

Radi na održavanju vozila, malo je unutra, u hali, malo napolju. Nije mu dosadno, radi 12h dnevno [sm=smiley36.gif], nedeljom sest, mislim. Emice, dobro je sto je uspeo da ode, on ovde nema reseno stambeno pitanje, a penzija mu je krenula ove godine i bedna je. Makar da zaradi za neku garsonjeru ili plac... A valjda je Sibir, tamo negde blizu Kine, sedam sati je vremenska razlika.

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 21:03:02)

Meni se cini da je i u stanu malo hladnjikavo.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 21:09:58)

Kod nas je bas toplo. Jedino sto smo do pre par dana palili je samo nocu da ae puni a sad je ostavimo ukljucenu do 4-5 h popodne.
Sad smo ih kupali i pustili da izduvava i pretoplo je.

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 21:13:03)

Mi imamo centralno i uvek je toplo. Ali mene hvata jeza posebno kad setam po stanu podovi su hladni.

dunja RR -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 21:30:53)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Anck, u Sibiru je bilo u novembru - 30. Pre nedelju dana bilo - 50. Ne javlja se tata ovih dana, da vidim koliko je sada [sm=smiley36.gif]

Mm ima najboljeg školskog drugara, živi u Vinipegu u Kanadi, čuju se preko skype jednom dnevno. Juče nas zove, kaže - danas je -33, otoplilo [sm=smiley36.gif] (bilo -47 pre par dana kada su se čuli).

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 21:38:21)

Ja stvarno ne bih mogla podnijeti takvu hladnocu.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 21:40:23)

Ni ja, od oktobra do aprila sam skamenjena [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 22:02:04)

Nema šanse da bih mogla da zivim na takvom minusu. Kapa do poda ljudima koji tamo zive [sm=zz_cold.gif]

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 22:17:25)

Zivim za dan da uspremim cizme u podrum i donesem baletanke i patike,pa jbt kao eskim sam.Danas mi je bilo toliko hladno da sam kapu stavljala i debele strample.Inace nijedno nikad ne oblacim

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (8.1.2017 23:18:24)

Anck i meni danas jedva akumulator povukao, bilo je povuci potegni.

Ja sam najveci minus dozivela kod sestre u moskvi, oko -30. I mrzim zimu, mrzim. Nista tu lepo za mene ne postoji.
Evo mene hejtera sa posla [sm=smiley36.gif]. Opet sam ispala neodgovorna, nesposobna, neorganizovana...
Nadam se da ce mi uskoro dati otkaz [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 7:28:05)

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Nadam se da ce mi uskoro dati otkaz [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
E jesi opicena!

Jutro i ovde
Ja volim zimu eto tri dana dok pada sneg i od mene dosta.
Bas mrzim zimu!
Ne mogu da docekam prolece, da svucem ove jaknetine i cizme. Ja sam inace zimomorko meni je svuda hladno sem kod nas u stanu gde je stvarno toplo, i po ceo dan sam u majici kratkih rukava.

vocicana -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 8:02:44)

Dobro jutro i od mene, posle 3 dana, nisam mogla da se javim, izvinjavam se.
Bas je hladno, ne volim ovoliki minus, ali volim sto je sve belo. Volim sneg i zezanje na istom.
Emice ja nosim punu ratnu opremu cim krene u minus, ne skidam dok ne krenem da se eventualno osecam neprijatno, da se znojim i sl. Tada znam da je prolece tu.
Anim super za smene, pametno, ima i to svojih negativnih strana, ali sto kazes nema tih para da radim pre podne. Samo do kraja marta do odmora, posle ulazim u smene.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>