RE: JanuaRRski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Milena18 -> RE: JanuaRRski baRR (10.1.2017 22:38:13)

Ćao, ženske!
Khaleesi, srećan rođendan! Slobodno dobaci parče torte, ja bih da se malo podgojim [sm=smiley36.gif]
Mogla bih da popijem šolju kakaa, pa da se polako spremam za krevet.
Lepo spavajte...

Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 8:00:58)

Dobro jutro devojke!

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 8:40:41)

Dobro jutro!

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 9:25:07)

Dobro jutro i od mene. Napolju haos vidim.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 9:53:44)

Dobro jutro i od mene.
Ova moja dva drekavca nervozna samo kenkaju os jutros a mene glava boli i bolece me ceo dan,tako mi je uvek kad se probudim sa glavoboljom.

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 10:16:03)

Suzi, popi nešto za bolove.
Baš sam se juče bila iznervirala. Deca su u vrtiću celi dan gledala crtani. Ne pola sata-sat, ceeeeeli dan, to su sati i sati. Danas im je mm skrenuo pažnju i eno nisu im pustili. Stvar je u tome da njima tokom celog dana stoji uključen tv sa crtaćima i deci je to zanimljivije nego da se igraju.

mali_mis -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 10:41:06)

Jutro [sm=kava.gif]
Napolju sneg [sm=zz_dance.gif]

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 11:48:06)

Sanjalice kod nas u vrticu nije tako, gledaju crtace dok sede na nosi. Ostalo vreme imaju bas aktivan rad.

U ponedeljak sam planirala da putujem za majdanpek a sad mi stigao poziv iz poreske da se javim. Odlepicu. I to samo jer mi postar ne dostavlja postu, i poreska mi uzme pib. Nemam dugovanja nemam nista, firmu zatvaram.
I na kraju cu odmor opet provesti kod kuce. [sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 11:54:18)

Sanjalice pa one onda rade kako je njima lakse.
Wiv ala je drndaju kako im ke volja.
Mene bolucka glava ali sve se nadam da ce proci i bez tablete

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 12:11:10)

Danas im je tel ugašen, ali smo im skrenuli pažnju jutros.
Wiw, ne daj se. Vidi da otputuješ.

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 14:03:53)

Ko kuva kafu [sm=smiley1.gif]
Sredih stan i crkla sam.Za veceru pravim palacinke,sta god smislim nesto mi fali.Kad mm dodje moramo u kupovinu a ja definitivno ne idem bez spiska

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 15:59:12)

ja da se javim,pa idem da vezbam sa bozom nesto...sutra novi radni dan..srecom,ostalo je sarmi i mesa od slave,pa ne moram o rucku da mislim jos par dana.

vocicana -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 18:37:13)

Jao ja o rucku sutra ne mislim, hvla Bogu. Kako ste? Emice palacinke volem mnogo, ali neka neko vreme, bas se jelo ovih dana, da se malo stomaci odmore.

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 21:42:18)

Voci ja sam pocela opet sa vjezbama i bas me briga [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 22:32:09)

Emice, blago tebi, ja se ne usudjujem zbog kolena da bilo sta vezbam.

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (11.1.2017 23:34:19)

Ja se sve teram da nadjem vreme za vezbanje...ali zaista nije moguce to u ovom trenutku.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (12.1.2017 7:52:28)

Dobro jutro!
Ajde, kuvam kafu, neko za?
Wiv, ok su one kratke vezbice, ali meni sad frka da ne krene opet koleno da boli, nije skroz prestalo.
Od juce me zeza donji deo ledja i jajnici, nisam sigurna da li su bubrezi, mokracni kanali... A ne znam ni kako sam uspela da se prehladim.

mali_mis -> RE: JanuaRRski baRR (12.1.2017 8:59:34)

Jutro [sm=kava.gif]
Ivana, muza nahvataj da te umaze onim konjskim balzamom crvenim, pa te umota u cebe, i mazi te, da ti skrene misli kad ono pocne da pecka [sm=zz_biggrin.png] Em korisno em lepo.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (12.1.2017 9:38:20)

Jutro drage. Skuvala sam kafu i caj pa izvolite.
Ivana nije uopšte losa ideja koju ti je napisala mali mis [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (12.1.2017 10:16:19)

Dobar dan.
Ivana, jos mucis muku sa kolenom? [sm=smiley13.gif]
Ja nocas celu noc kasljala, oka nisam sklopila. Ajde ja sto nisam, nego ni mm jadan nije mogao da spava od mog lajanja. Kad preziveh ovu noc... Valjda ce nocas biti bolje.

Ana RR -> RE: JanuaRRski baRR (12.1.2017 10:18:42)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Od juce me zeza donji deo ledja i jajnici, nisam sigurna da li su bubrezi, mokracni kanali... A ne znam ni kako sam uspela da se prehladim.

Ivančice, i mene je juče ujutru počelo da muči, svaki čas me teralo da piškim, boli stomak... Uglavnom, popila sam jednu kesicu Monurala i tokom dana me popustilo, danas sam skroz ok.

Inače, već dve noći ne spavam, Marko se budi, boli ga stomak, guši ga kašalj, noćas je imao temperaturu... ne gine nam lekar danas.

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (12.1.2017 11:07:24)

Gdje ste zenice,mene i dalje zglob na ruci ubi.Ja bih rekla da nas godine polako muce [sm=smiley36.gif]
Ivana poslusaj misa,samo se utopli i mazi,ni slucajno haltere dok te ne prodje [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (12.1.2017 11:59:53)

Hahaha, Emice halteri mogu kad budu temperatura makar za dvadesetak stepeni veća [sm=smiley36.gif] Stigla mi "spavacica" sa Aliekspresa, ali je za leto[sm=smiley36.gif]
Misu, mazem se i uvijam, ne brini[sm=jezicek.gif] Bolje mi je koleno, ali ga dosta stedim, zaboli kad previše forsiram.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (12.1.2017 12:07:50)

Ivana kakva spavacica?
Ja se sve dvoumim oko porucivanja,hocu pa neću i sve tako,nikako da prelomim. Kazu da garderoba i nije kvalitetna ali šminka i tako to je ok.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (12.1.2017 12:25:16)

Suzi, seksi spavacica [sm=smiley36.gif] Pa, znas kako, ovo mi i ne treba biti ne znam kakav kvalitet :) Generalno, kineska je roba, nešto je manje, nesto vise kvalitetno.
Anci, ne znam za taj Monural[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>