RE: JanuaRRski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 8:30:17)

Jutro i ovde, sneg pada, lepo za gledati iz toplog stana,ali ko mora van bgm zeznuto, ja isla do prodavnice i smrzla se,lice bi je bilo crveno celo kad sam ušla u stan, muž m3 pita sta mi je [sm=smiley36.gif]

Lose smo nocas spavali bas bas

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 9:09:54)

Dobro jutro!
I ja mrzim zimu. Koliko god da se natrontam nije mi dovoljno. Jutros mi bilo zao da saljem G u vrtic.
Ja pijem kafu i citam sta ste pisale, Ika doruckuje.

Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 9:12:08)

Ja pijem kafu i gledam crtani [sm=jezicek.gif] bebi spava i ostalo upljeno.

milicicak -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 9:13:25)

Jutar u kafanu :)
Majko mila, napolju je i pingvinima hladno... A sneg pada, zimska idila al samo iz toplog stana. Autobus mili ne mogu ni glavne ulice da rasciste koliko pada :)

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 9:30:45)

Dobro jutro. Lepse je iz stana gledati, ali ja moram Sofi na kontrolu. Mm je na putu. Moracemo taksijem.

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 9:36:03)

Sanjice, javi kako je S. I mi cemo morati danas ili sutra na kontrolu, zavisi kada radi dr.

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 9:50:19)

Hocu Sanjalice. Ja je ne bih slala do kraja januara u vrtic, ali nazalost nema ko da je cuva. Jeste da nam se ponudila bivsa dadilka bez i kakve nadoknade. Ali nije nam ona rod, pa da joj ne platim. Videcemo.

mali_mis -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 10:14:55)

Jutro [sm=kava.gif]
Bas je lepo izgleda kad pada sneg, i moje sivo dvoriste nekako lepse izgleda.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 10:45:21)

Ja sam išla i do vrtica, da uzmem patofnice i jastucnice da operem i uplatnice, kad tamo samo vaspitačice [sm=smiley36.gif]nema dece, ni u petak ni danas, one sede uzivaju.
Ako sledece nedelje malo otopli šaljem ih u vrtic ako ne onda neka su do kraja januara kuci, svakako od 1.decembra ne idu .
Mame koliko se placa vrtic kad dete ne ide ceo mesec? Malo sam off al u temi ne znam hoce li neko videti.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 10:54:39)

Suzi, zavisi kolika ti je puna cifra.
Sneg pada i kod nas, valjda ce popodne biti nekog kliskanja, toliko o učenju [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 11:03:28)

Suzi, bas nijedno dete? Sad cu da isnstaliram aplikaciju da vidim kakv je stanje u nasem vrticu.
Ko o cemu, Ivana o ucenju [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 11:20:16)

Suzi kod nas samo onaj mali deo , neka bude oko 500 din ali ne znam kako kod vas
.
Jaao klizanjee, mi jedva cekamo malko samo da otopli pa da picimo na klizanje da isprobamo nove klizaljke [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 11:28:03)

5500 je puna cena ,i to je sada za svu decu isto, nije kao pre na osnovu proseka zarade,a ne znam da li se placa 50 ili 60 % kad ne idu.
Videcu kad mi daju uplatnice.

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 11:32:53)

Pre bi stigle pesice do dr nego taksijem. Ne znam da li da se vracamo pesice. Poneli smo i knjige da vratimo. Cekamo de da stigne.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 11:46:59)

Da, Suzi, zaboravih da sad svi placaju isto. Ne mogu da se setim tacno, ali mislim 50%, nemoj me drzati za rec.
Sanjalice, jes, ko o čemu, ja o učenju [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 12:36:38)

I mene zanima koliko se plaća u državnom vrtiću kad dete ne ide. Baš sam juče pričala sa mm o tome i reko pitaću vas. Mislim da je to sad svuda isto.

Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 13:05:46)

Nije svuda isto sem ako ne mislite na BG, , kod nas jaslice su naj skuplje do 5 000, pa srednje grupice i predskolsko je najjeftinije. sad oko 2.500
A kad ne bi isle ceo mesec nesto oko 1000 din da ne lupam ne znam tacnu sumu.

lesica -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 15:04:05)

Ahoooj!
Ima li zime? I snega [sm=smiley36.gif]

Mi se valjali u snegu od 11.15 do pola 2, onda je bilo mama daj kaj (čaj) ide pava!
Rešismo da pobijemo boleštine na hladnoći, doduše ja sad ne osećam ni krilca ni nožice nooo sve za rumene obraščiće.

Eee, a vrtić u Bg-u, od pune cene se svakako plaća pola ako dete ne ide ceo mesec. Kada malo ide malo ne ide dani kada dete ne ide se plaćaju pola ostali puna cena. A koja je cena po danu sam Bog zna jer nekad ima koji dan više nekad koji manje, ali recimo da je oko 250-260 dinara dan.

Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 15:37:49)

Moji su kod bake, eno zovem i teram da izadju na sneg a oni se bore, nece kazu hladno im [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 16:00:51)

Mi ne smemo na sneg, curi nos, rovite usi... Evo je stoji na prozoru i kuka kad ce smeti na citiram: "zimske carolije".
Mislim se, da znas kako je hladno napolju, nista ti tu ne bi bilo carobno [sm=smiley36.gif] smrzla sam se dok sam dosla sa posla, sad cu vince da skuvam da se malo zagrejem [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 16:00:59)

Moji trenutno spavaju, ja taman na miru spremam ručak, posle ćemo na još jednu turu valjanja, sankanja, lizanja snega [sm=smiley36.gif]

Mili, moji su slinavi i kilavi danima, Lenkić nakon injekcija pije ab, ali da budem iskrena jedva sam dočekala da napada (iako ga mrzim iz dubine duše) i da konačno udahu malo čistog vazduha.

milicicak -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 16:07:22)

Les, citala sam kako ste se napatili sa bolestima :( ja mog smaraca stvarno ne smem napolje, cuvamo se da opet ne procuri nos, proslo je 3 nedelje od poslednje upale uha i oko 2 meseca od poslednjeg pucanja bubne opne. Imam traume od slina :( mada nije nam ovo sedenje u kuci strasno dok je nama Lega [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 16:11:29)

Les videla sam slike, medenjaci mali!
I ja moje ne smem da izvodim na sneg. I male su,nemaju pojma sta ae desava a i bas je hladno. Evo zdrave su neke dve nedelje pa da malo odmorimo od inhalacija i izvlačenja slina.

Njih dve se igraju a ja završila po kuhinji sta sam imala, spremila mašinu za večeras i sela sam. Cituckam sta se piše i tako.

LauraAndrija -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 16:22:03)

Dan mame! Nama je konačno bolje, još uvek slinave, ali bitno je da nemaju temperaturu. Ja sredjivala kucu, mm izveo Lauru malo na sneg, ali brzo se vratila unutra, kaže hladno[sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (9.1.2017 16:41:08)

Ja skuvala kafu, bas sam umorna. Ika mi je danas iskulirao rucak, a sad i spavanje. Bice veselo za sat-dva.
Ni ja njega necu napolje jer jos uvek malo kasljuca, da je zdrav vodila bih ga.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>