RE: JanuaRRski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 8:30:29)

Mene slogiranost ne prestaje ni preko dana [sm=smiley36.gif]
Daj doručak, mene mrzi da spremam bilo sta :)

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 8:47:40)

Samo da vam mahnem. Srecan praznik. Od jutros ne stajem.Sad odoh na sluzbu, pa u selo.

mali_mis -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 9:15:51)

Jutro [sm=kava.gif]
Boli me grlo.

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 9:17:39)

Jutro..
Ja sam kao polomljena. Sve me boli na telu.
Danas bih prespavala dan, a mora se putovati kuci.

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 9:49:18)

Dobaro jutro.

lesica -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 11:25:29)

Dobar dan!

Sta se radi?

Moji klinci doruckuju, ludaci [sm=smiley36.gif] spavali su do pola 11.
Planirala sam u neku skitnju sa njima al mnogo mi je hladno nesto, bas duva napolju.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 12:06:35)

Dobar dan.
Mi smo bas bolesni, proliv povraćanje i temperatura, haos od juce popodne, nocas, jutros [sm=smiley19.gif]

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 12:44:54)

Jao, Syzi vi ste bas nadrljali.[sm=smiley13.gif]

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 13:36:08)

Suzi, bas mi je zao.
Ja pijem kafu. Smisljam sta cu G rodjendan iako nije bas brzo. Ilija spava. G gleda crtani.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 16:52:16)

Suzi, opet haos [sm=smiley13.gif]
Moja maca jutros nije spavala, pa je posle odvalila dva sata. Sto je meni dobro doslo da zavrsim kolac mojim sutra za slavu i da se ofarbam.
Cekamo batu da vidimo sta je dobio iz matematike i prirode i društva. Matematiku je sigurno omasio jedan zadatak tako da ne ocekujemo divnu ocenu( najveci parni broj trece stotine je 499— kaze moj sin)

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 17:36:26)

Suzi opet virusi,dokle li ce vise [sm=smiley13.gif]
Ja dinstam boraniju za veceru a uopste mi se ne jede,kuvam zbog Dore jer ona je voli.Ja cu opet nesto sta bilo [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 18:45:43)

Dobro vece, kuvam vino, ko je za, izvolite.
Rucali muz i ja, malog nahranila za stolom sa nama je sedeo. Samo trlja rucice od nosa, ali ne kija najvaznije, pa super je on. Hvala mu.
Bas se nesto unervozio sada, ali do sutra nema izlazenja vani. Gag..Gag....sve mu uje gag![sm=smiley36.gif]
Emice, D ce jesti boraniju sutra, sa sargarepom i piletinom, jedva cekam da vidim da li ce hteti. Kupus ni da omirise nece.
suzi moja [sm=smiley31.gif] neka brzo ozdrave mackice!

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 19:45:17)

Voci, ja bih malo tog vina. Bas sam in bad mood. Cekam da prodje jos malo i odoh na spavvanje sa klincima.

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 19:56:42)

da,u boru sam,sanjice.tek sad stizem na forum.wiv,je l ti vozis po ovom snegu?haos je od snega ovde.sanjalice,znam,ima takvih dana[sm=smiley13.gif]ui

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 21:20:38)

Uh ovo nas nikad nije snašlo. Kašlje, slinavi, proliv,povraćanje, temperatura.

Ne znam sta pre da radim,dal da je perem, presvlacim,merim Temperaturu tusiram,stavljam cepić, dajem probiotik, dajem elektrolite na kašičicu.
Jednom rečju- haos!!!
A ona mukica ceo dan lezi,cvili, dusa mi plače, dodje mi da vrištim od muke.
Prokleti vrtic i ko ga izmisli.
Temperatura ne spada ispod 38, jednom danas bila 37,8 i toliko.ide do 39,1.

vocicana -> RE: JanuaRRski baRR (19.1.2017 21:48:27)

Samo stavljaj cepice i daj probiotik. Jbt vrtic kada ti tako zapade, sarlah prvopa sada ovo.
Uf...
Sanjalice a imam i tiramisu, ali ne ide uz vino, ali ako si raspolozena i slatkis moze da te pridigne.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (20.1.2017 8:29:30)

Dobro jutro.
Suzi, kako ste?
Sin se nije proslavio sa ocenama, iz matematike četiri na tri, iz prirode tri. I za ove ocene nemam reci, iz matematike je imao jednacine i nejednacine koje je savršeno uvezbao, a prirodu je ucio toliko da mislim da sve zna napamet. Prosle godine je imao petice, a mislim da mu znanje nije bilo za petice, sada trojke, a stvarno mislim da mu je znanje mnogo vece.

Trcosava -> RE: JanuaRRski baRR (20.1.2017 8:53:26)

Bar dančić i od mene. Nema me nikako. Ana mi bolesna pa sam naravno ja kući sa njom. Ubiće me ovaj januar. Ništa od plate neće biti. Barem smo poplaćali vrtić komplet, pa nemam taj dug nad glavom.
Suzi izdrži, nemam ti šta pametno reći.

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (20.1.2017 8:54:42)

Moze Voci i tiramisu.
Suzi, mogu da zamislim kakav vam je haos. Jel samo Andja ili obe?
Ivana, koji je bese S razred? Treci?

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (20.1.2017 9:24:06)

Sanjalice, da, treci.
Trco, sta je Ani?

mali_mis -> RE: JanuaRRski baRR (20.1.2017 9:35:26)

Jutro [sm=kava.gif]

Ana RR -> RE: JanuaRRski baRR (20.1.2017 9:40:47)

Suzi, nadam se da će brzo proći [sm=smiley13.gif]

Ivančice, nisu to loše ocene, nemoj se nervirati. Ja jedino dvojku ne priznajem kao ocenu, to je isto što i jedinica, ali sve ostalo je ok.

Mene od ponedeljka drži kijavica, još uvek imam onaj grozan osećaj u nosu, kijam, slinim, suze mi oči... poludeh. Šta je beše za to? Pijem fervex ali ne pomaže.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (20.1.2017 10:28:39)

Ana, pricam ja sebi da se ne nerviram, al dzabe [sm=smiley36.gif]
Uzmi Rinasek, meni odmah stane curenje nosa i ociju. Nadam se da ce i tebi pomoci.

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (20.1.2017 12:15:37)

Suzi bas pakleno [sm=smiley13.gif]
Bar dan i od nas.
Isli u dz po potvrdu za vrtic i verovatno fasovali 32516494631 virusa. Dz pun dece, samo mukice slinave i kaslju.
Ivana sve znas, vec sam ti pisala. Nista to ne mora da znaci, ocene nisu merilo znanja niti toga kakav ce ko biti u zivotu (uspesan ili ne)
Napolju divan dan, bas.

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (20.1.2017 12:40:52)

Dobar dan. Mi smo kod.mojih. Danss slave.
Ivana to nisu uopste lose ocene. Juce sam u selu drzala predavanje jednoj majci. Nezadovljna je sinovljevim ocenama. Odmah me je podsetila na tebe.[sm=smiley36.gif]
Jednu bitnu stvar sam joj rekla sto cu i tebi: "Od svega na svetu najbitnije je da je dobro dete". Zamisli da se crvenis kad dolazis jer ti je dete nevaspitano. Ovako za te trojke i cetvorke nema sekiracije. [sm=smiley31.gif]
Suzi, i ja sam sto puta psovala vrtic.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>