veselicaa -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 19:38:37)
|
Gde ste zene?Nema me odavno,vidim da i ovde dosta vas muku mucu sa stomacnim,moja A.ga je imala,ccetiri dana nije jela,proliv povracanje na dan Bozica je mm vodio kod dr.Ja sam ga dobila za Bozic,tri dana sam bila u krevetu,boleo me stomak tako jako da sam jedva izdrzala,Sta da pricam kada sam muza zvala iz trece da mi ukljuci infuziju.Cim sam ja ustala on se razboleo pa i on na infuziji zavrsio.Mnogo gadan virus.jedva ga mi odrasli prebrodimo a tek decica.Meni najveci problem bilo dojenje,plasila sam se da mi mleko ne prestane nalivala sam se kiselom vodom jer sam samo nju mogla sa podnesem. Suzi da brzo ozdravi lepotica,znam kako ti je ja sam bila sa mojima u bolnici nekoliko puta,dusa te boli kada ih bockaju i kada placu.Ali samo da ona sto pre bude dobro,deca sve zaborave a nama ostaju traume.Ja sam mesecima posle izlaska iz bolnice sanjala svasta i budila se okupana znojem. Bila malopre kod drugarice tj rodjake,trudna je treba u junu da se porodi,bas smo se lepo ispricale.A.i S.se igarju,danas isle u skolu nadoknadjivale jedan petak sto nisu isli jer im grejanje nije radilo.U skoli su obe super,S bas hvali uciteljica a uopste ne radim sa njom,ne stizem nikako. Branki brzo ozdravi draga[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|