RE: JanuaRRski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 9:13:13)

Branki, nas unisti skola sa virusima. I mene cim smo krenuli pocelo grlo da boli i uvo. Sad je malko bolje.

vocicana -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 9:22:49)

Dobro jutro mame.
Vi mame sto radite u skolicama, da mi budete dobro. Sto pre! Branki[sm=smiley31.gif] ukljuci malo fb.
Mi smo dobro, on je juce jeo kao pirana, sve mi je muka bilo sta je sve pojeo. Spavao fino, danas isto milijardu obaveza imam, ali neka se samo kupuje sminkica, zadovoljna sam.
Ivana, da izljubis macu, kakva je medena, kao buvica, da je covek samo davi i stipka.

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 9:36:35)

Dobro jutro
Suzi kako ste danas?
Ja nadrndano, u ponedeljak na posao [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 9:40:09)

Suzi mi smo online, javljaj kako je malena. Grlim vas obe!

mali_mis -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 9:43:55)

Jutro [sm=kava.gif]
Suzi [sm=smiley31.gif]

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 9:48:58)

Dobro jutro.
Suzi, kako ste? Kako je protekla noc?

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 9:51:53)

Jutro.
Suzi, kako ste?
Branki, kako si ti?

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 10:06:09)

Toliko sam razdražljiva da sam zaplakala čitajući postove u kojima pitate kako smo.
Evo je mukica zaspala je,istraumirana je bas,bockali su je bezbroj puta, cim vidi sestru počinje da plače.
Prima treću bocu infuzije,temperatura 38,8
I Ema ima temperaturu, jutros dva proliva i jednom povratila, docice i ona ovde pretpostavljam.

milicicak -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 10:32:52)

Suzi [sm=smiley31.gif] jako mi je zao sto su bolesne, drzi se, brzo ce to proci. Znam da kosta zivaca i da ti je jako tesko ali bolje da je u bolnici pod kontrolom dr.
Mi smo konacno raskitili jelku [sm=smiley36.gif] sad malo da se provrtimo po kuci pa idemo u parkic na sankanje

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 11:13:19)

Suzi jos malo pa cete kuci... [sm=smiley31.gif]
Mili sta ima kod tebe? Svi se sankate ili samo mini buba [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 11:49:51)

Suzi, i ja sam sa sinom bila u bolnici zbog stomacnog virusa i temperature. Bili smo na institutu. Drugu noc je i mene uhvatilo povracanje, a naravno nista nisu smeli da mi daju. Nije bilo kreveta - fotelje za mene, tih dana sam "spavala" na stolici... Sve te razumem, i dalje su mi te slike u glavi, on bled ko krpa, nemocan, uplakan, stalno na infuzijama... Mislim na vas i zelim vam da sto pre odete kuci. 😘

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 11:53:21)

Suzi, grlisa i od nas [sm=smiley31.gif] Znam da je pretesko, takav je to vremenski period, mali su, nemaju imunitet, idu u vrtic... Kad napune 3 god bude malo lakse.

lesica -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 13:30:56)

Ahoj!
Ja se nakuvah i naspremah kao da mi je poslednje [sm=smiley36.gif]

Suzi, drzi se... ja mrzim bolnice, a unazad godinu i kusur smo bili redovni gosti [sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 15:48:31)

Suzi samo a bude bolje brzo,srecom ona se toga nece sjecati.Mnogo mi je zao,sve te razumijem.
Ja pravim rucak/veceru.Isli smo da kupim nove serpe pa na kraju kupih ormaric za kupatilo [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 18:27:01)

do 2 sata nisam ustala iz kreveta,samo do vca.sad sam malo bolje,ali ne sjajno,krsta me ubijaju,obmotala sam ih salom nekim,kao mi lakse tako..muz odveo boku kod svekrve,a ja do sad vezbala sa b.sad kad dodju,da jedu svi i neka spavaju.
ukljucicu malo fb,ja to ponekad ukljucim da vidim ima li nesto novo i iskljucim opet.
suzi,jeste,mi smo stalno gomilom dece okruzene.

veselicaa -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2017 19:38:37)

Gde ste zene?Nema me odavno,vidim da i ovde dosta vas muku mucu sa stomacnim,moja A.ga je imala,ccetiri dana nije jela,proliv povracanje na dan Bozica je mm vodio kod dr.Ja sam ga dobila za Bozic,tri dana sam bila u krevetu,boleo me stomak tako jako da sam jedva izdrzala,Sta da pricam kada sam muza zvala iz trece da mi ukljuci infuziju.Cim sam ja ustala on se razboleo pa i on na infuziji zavrsio.Mnogo gadan virus.jedva ga mi odrasli prebrodimo a tek decica.Meni najveci problem bilo dojenje,plasila sam se da mi mleko ne prestane nalivala sam se kiselom vodom jer sam samo nju mogla sa podnesem.
Suzi da brzo ozdravi lepotica,znam kako ti je ja sam bila sa mojima u bolnici nekoliko puta,dusa te boli kada ih bockaju i kada placu.Ali samo da ona sto pre bude dobro,deca sve zaborave a nama ostaju traume.Ja sam mesecima posle izlaska iz bolnice sanjala svasta i budila se okupana znojem.
Bila malopre kod drugarice tj rodjake,trudna je treba u junu da se porodi,bas smo se lepo ispricale.A.i S.se igarju,danas isle u skolu nadoknadjivale jedan petak sto nisu isli jer im grejanje nije radilo.U skoli su obe super,S bas hvali uciteljica a uopste ne radim sa njom,ne stizem nikako.
Branki brzo ozdravi draga[sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (22.1.2017 6:03:05)

Hvala,veselice i super za cerke,takve su,bravo!
Ja se probudila,ne ustajem iz kreveta...
Ima li budnih?

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (22.1.2017 7:08:13)

Ih Branki jos pitas.
Imam nenormalnu cimerku i nocas sam se posvadjala s njom.
Dete joj ima 13 meseci a ima i bebicu od dva meseca kod kuće. I znate ono kad nekog pogledaš i vidis mu ludilo u očima, e takva je ona.
Ona kaze da je on decak i da nije vise beba i da nece da ga tretira kao bebu.
Dete tera nocu da jede na silu,otvara mu usta,gura kasicicu,strasno.
Noćas je celu noc preplakao jer "ona ima svoje principe i nece da ga drzi"
Ama zeno bozja u bolnici si i remetiš mir ostale dece. Ja taman njih dve uspavam on počne da se dere,onda se ona dere na njega,poludela sam.
Onda mu pusti crtani i pojača na maksimum, zamolim je da utisa,kaze nece onda čuti.
I da,on je zamenio dan za noc i neka ga neka se igra.
Sad spavaju a spavaju i moja deca,pa kad se probude ja pravim zurku, pustam crtani i pojačavam lap top na maksimum i treskam vratima svakih par minuta.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (22.1.2017 7:09:44)

Inace Anjda ne prima vise infuziju,juče je počela pp malo da ručka a Emica je joa na infuziji pa ćemo videti kasnije da li ce ruckati.
Ema nije imala nocas temperaturu a Andja ima i dalje.

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (22.1.2017 7:49:30)

suzi,da l je moguce..ajooj[sm=smiley13.gif]ludilo u ocima!budi ga nocu da mu daje da jede kasicu ?a,gde lezite,u kojoj bolnici?bas gadan virus[sm=smiley13.gif]da ozdrave sto pre[sm=smiley31.gif]

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (22.1.2017 8:40:42)

Ma da,lujka. A budi ga da jede ili kasicu ili kiflu neku ili keks i mleko.
A kad su trebali da nas prime u Tirsovoj nije bilo mesta pa su nam nasli mesto u Olge Dedijer na Bogosloviji (gradska bolnica-istureno odeljenje)
Nadam se da ce ovo brzo proći pa da jps brze zaboravimo.

Ništa nisam zapamtila sto sam procitala. Grlisa za vas i mislim na vas. Sad mi je i svekrva tu pa je lakše mnogo. .

vocicana -> RE: JanuaRRski baRR (22.1.2017 8:52:45)

Hej....Suzi[sm=smiley31.gif] ko sve radja decu, boze me oprosti! Ali takvih ludaka ima svuda. Brzo da brisete kuci.
Branki, tebi zelim da te taj bol popusti, majko mila.
Ja sam popila jednu, stavljam jos jednu. Izvolite. CEka me dan za skitanje, juce stala nisam ceo dan, kucu sam sredila picikato, oprala masina da povadim stavri, ruckove sam naspremala, danas idem kod mame sa malim i da prodajemo malo[sm=smiley1.gif].
Emice, ti si moj idol, kupila za kupatilo stocic hahhahaaa.

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (22.1.2017 9:41:17)

hvala,voci,bolje je,ali opet tinja.a,ja sam citala ,cini mi se ovde na nekoj temi ili ne znam,bas jedno uzasno iskustvo u bolnici olga dedijer.kako je tamo,suzi,jesi zadovoljna?

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (22.1.2017 9:42:38)

Gde ste zene...
Suzi to ti je kad neko negde procita "ne zuimaj ga na ruke razmazices ga" pa krene da upraznjava neopevane gluposti. Ja cu tek sad kaficu skuvati.

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (22.1.2017 9:45:45)

Suzi, jos malo i kuci.
Jadno dete. Stvarno kakvih roditelja ima.[sm=smiley13.gif]
Meni ovaj vikend prodje u sredjivanju.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>