Mariya -> RE: Razgovori mama 02/17 [chat] (11.2.2017 0:38:53)
|
Veče mame! Ja u krevetu, čeka me još jedna "divna" noć. Kašlju,sline,krkljaju, hrču..otprilike isto kao i juče. L se neke boginje suše a još joj izbijaju nove ali vrlo je disciplinovana, ne češe se,kad je jako svrbi kaže da je namažemo. Baš sam ponosna na nju. Sad nema ni T, imala je popodne malo ali prošlo je. H slini kao iz česme [sm=zmeden.gif] kako tako malo dete može da ima toliko slina, usisavala sam joj nos bukvalno na 5-6 minuta! Mališa se toliko šutira, pa ovo više nije normalno. Morala sam da sednem jer mi jako smeta dok ležim. Žene,meni je tako dosta svega, danas sam pokušala da plačem koliko mi je muka i teško i dosta svega!! Celo popodne mi je bilo loše, ništa nisam mogla da jedem, zato sam sad gladna.. Milena, nikakvih naznaka osim što mi se spustio stomak. Ali tako je bilo i sa njih 2. Sa 38+2 sam rodila H, ja stvarno ne znam šta ovaj mali čeka. Maraj, ne utiču boginje na trudnoću ako sam ih preležala a opasne su samo u prvom tromesečju, tako mi je rekla pedijatar. Von, u nedelju je došla od babe sa 3 ujeda. U ponedeljak počela da slini i kašlje. Od srede je imala T 37, 7-8 i u četvrtak ustala plačući da je boli uvo. Ja je pošaljem sa mm kod dr. I on priča da,kad je L podigla majicu da je posluša dr rekla -pa ovo su boginje[sm=zmeden.gif]. Mi nismo ni provalili[sm=zmeden.gif] Kaže dr mom mužu, obradovaćete mamu, došli ste kod lekara sa upalom uha a idete kući sa boginjama[sm=jezicek.gif] A sad se već vidi da jesu, imaju onaj vodenasti plik i ima ih svuda po telu ali za ona 3 ''ujeda'' nismo ni pomislili da bi mogle biti boginje. E sad ne znam da li je ona i prehlađena pa na to dobila boginje ili je prehlada jedan od simptoma boginja? Kako tvoja J podnosi?
|
|
|
|