Mariya -> RE: Razgovori mama 02/17 [chat] (20.2.2017 0:33:12)
|
Veče mame! Ja sedim i krevetu jer me mališa toliko šutira da ne mogu da ležim zbog njega. Natrpala sam se lekovima pa bih sad već mogla da spavam..mada me uprkos lekovima i dalje boli i glava i lice i zubi...Nadam se da ću sutra već biti bolje. IZVORNA PORUKA: emicaa RR IZVORNA PORUKA: vonavoj Drugo dete se samo cuva i samo uci[sm=smiley36.gif] a trece [sm=smiley36.gif] E javiću vam[sm=smiley36.gif] kažu da je sa trećim sve najlakše jer ga prethodna 2 deteta uče svemu! Von,pa tvoja J je prava pričalica. Moja H isto trtlja stalno ali sve tako u slogovima, ali mi je razumemo. Skockice, protiv velikog kašlja smo mi već vakcinisani, to je vakcina diteper, to smo primali mi rođeni 80''ih godina. Nismo npr. primali mmr. U evropi su, mada zavisi od zemlje obavezne iste vakcine kao i kod nas, plus još neke, u nekoj zemlji opcione a u nekim obavezne poput vakcine protiv ovčijih boginja, rota virusa, pneumokoka, ako sam dobro informisana. Ni ja nikad nisam pravila lava kolač, a ni ne znam kad ću[sm=jezicek.gif] Maraj, jesi li probala sa silikonskim kalupima? Meni su oni zakon! U njih se skoro ništa ne zalepi.
|
|
|
|