|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Trcosava
Ključne reči:

image
/11


  • 125 gr margarina/masla
  • 125 gr brašna
  • 150 gr šećera
  • 175 gr čokolade
  • 3 jaja
  • 1 vanilin šećer


  1. Margarin (maslo) otopiti i pomešati sa otopljenom čokoladom. Kada se masa sjedini, dodati šećer i vanilin šećer i mutiti dok se šećer ne otopi. U masu dodati jaja i opet, sjediniti. Na kraju dodati i brašno. Umutiti lagano rukom. Sipati u modle i staviti u frižider dok se ne ugreje rerna. Rernu ugrejati na 200°C, staviti modle i peći cc 8-9 min. Sve zavisi od rerne.
  2. Ova mera je za 12 normalnih modlica za mafine.


Imala sam problem da nađem pogodan položaj jer mi rešetka nije baš na sredini i dok se na gronji sloj ne uhvati korica, donji deo se previše zapeče i ne ostane lave. Možete direktno u modle, možete i u onim korpicama za mafine.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Krem čorba od paradajza i piletine
Ringerajin kuvar: 17 joka
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Baklava (Turska)
Ringerajin kuvar: Maraj
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR



Anketa

Минђуше.
пеперутка16

Када је прикладно бушити уши девојчици?

Пре годину дана. (25%)

После годину дана. (75%)


Ukupan broj glasova: 4

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here