Mariya -> RE: Razgovori mama 02/17 [chat] (9.2.2017 0:32:58)
|
Veče mame! Moje bube su zaspale čim su dotakle krevet, a nisam ih čak ni drogirala [sm=smiley36.gif](mislim natrpala lekovima) obe imaju T 37,6, krkljaju,kašlju,dave se u slinama. L je polako, malo slinila,malo kašljala pa sve postepeno. A H odjednom, sve danas, samo odjednom počela da kašlje, slini i T. Sutra ćemo videti kakve će biti,pa da li da ih vodimo kod dr. Moja svekrva i danas došla i odvela devojčice od 12-15 da ja malo odmorim. Ma stvarno je divna. Hej Von[sm=zz_wavespin.gif] jeste,dečak je ovaj put, još malo pa stiže. Super što si se javila. I iskukaj nam se,zato smo tu, razumemo te! Moja drugarica ima sličnu majku kao ti. Ništa joj ne pomaže, ne interesuje se za nju, a i za unuke baš slabo. A eto sve smo mi majke, pa ne mogu da zamislim da se ikada ponašam tako prema svojoj deci ili da budem ljubomorna. Ili da im ne pomažem zato što Bože moj, meni niko nije pomogao[sm=zmeden.gif] Pa baš zato treba pomoći. Žao mi je što je takva. Distanciraj se od nje i nemoj mnogo da se nerviraš zbog nje.
|
|
|
|