Rosita -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (15.2.2017 14:51:23)
|
Gde ste devojke! D i ja po obicaju sami, on sad spava, mm nema praznika ni vikenda... Isli jutros do crkve. Svestenik mi dozvolio posle prve sedmice posta i pricesta da koristim barenu ribu i maslinovo ulje, meni to samo i treba, i tako se skoro sasvim posno i hranim, izuzev barene piletine i mladog sira. Tako da mi je drago zbog toga. Neki me grcevi ujutro sposali vec par dana i dijareja. Davno me to nije mucili, al eto sad naislo, nista cudno ze mene, praticu pa cu uvesti terapiju, imam kojekakvih lekova za to jos od ranije... D i ja bili na Adi, bas je lepo vreme, on je nasao jednu drugaricu u nekom parkicu pa su se lepo igrali. Starija je godinu dve, al opsan ovaj moj, seko ajde prati me, ajde ovo, ajde ono, mada preterao je jer je nazvao bebom kad nije uspela da se popne na neku spravu pa se ona rasplakala. Izvinio se posle. Kasnije idemo u goste kod prijatelja. Vreme je stvarno lepo, treba ga iskoristiti. Pozdrav zene! PS Umalo da kazem mame [sm=smiley36.gif]. Pojma nemam je li ovo tema za mene, ranije sam caskala u razgovori mama, sve mi nesto lici da nisam ja za kafane[sm=smiley36.gif]. Al nije bitno ice i pice, bitno je drustvo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|