RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (13.2.2017 16:08:49)

Napecem kamaru muffina,zovem zaovu da dodju kaze na poslu [sm=smiley36.gif]
Skockice nisam se pripremala,meni je najveca briga bila da za vrijeme poroda ne bude fuj ali nije [sm=smiley36.gif] ali babica mi je stalno govorila da se opustim i ne mislim na to jer se redovno desava.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (13.2.2017 16:21:28)

Sanjice, verovatno cemo jaja [sm=smiley36.gif]
Teram muza da ode da mi kupi kinesku piletinu :)

Skockica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (13.2.2017 17:23:48)

Ah ti kolaci, isprovocirale ste me, sad i ja pecem i ja mafine, hvala za ideju emice. Ako ti nije problem ubaci recept, ako su dobri da ih i ja probam [sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (13.2.2017 19:50:09)

postavicu linkove tamo u temi pricajmo o hrani [sm=smiley1.gif]

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (13.2.2017 21:36:29)

Jao, jao... Najaktuelnija tema o mrsavljenju, a ovde se samo pise o kolacima.[sm=smiley36.gif]
Ja sam danas malo dala sebi oduska, stavila cirkon na zub, kupila ruz i sjsaj i naravno mm poklon za sutra.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (13.2.2017 21:41:21)

Mati, sad ti osmeh jos vise sija :)
Moja vristalina jos nije zaspala, glodje neku kutiju od kreme [sm=smiley36.gif]
Sin u petak kontrolni pa je veceras krenuo da uci, valjda ce stici do petka[sm=zz_banghead.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (13.2.2017 22:01:26)

IZVORNA PORUKA: mati

Jao, jao... Najaktuelnija tema o mrsavljenju, a ovde se samo pise o kolacima.[sm=smiley36.gif]

hahah,da znas[sm=jezicek.gif]
super,mati,meni se ranije bas dopadalo to kad neko ima cirkon na zubu.
st ardite,zenskaci?ja moje nikako da nateram da spavaju,razvristali su se i rastrcali samo tako!

Rosita -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (13.2.2017 22:48:00)

Cao devojke. Uf, kad se radi ne zna se gde je glava :\. Skuvala sam caj. Sad malo da popricam sa mm. Probala sam slanu plazmu :) nists posebno, kreker ko kreker. Pozdrav.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 6:43:22)

Dobro jutro. Kafa se pije, neko za?

Sanjalicaaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 7:24:36)

Dobro jutro.
I ja pijem kafu pa da budim decu. Ika je krenuo u vrrtic na prilagodjavanje, a G i ja cemo u igraonicu da ubbijemo vreme.

nikiteki -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 7:26:23)

Dobro jutro. Ja evo pijem kafu, pa da budim sina za vrtić.

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 7:30:30)

Dobro jutro devojke.
KO je za kaficu, kuvam vec drugu, malo smo se ranije probudili....

Anck Su Nmaun -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 8:36:32)

Jutroo
Moze kafa, jednu sam popila al mogla bih jos jednu!

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 9:48:59)

Ko je za caj? Zeleni sa limunom, najvise mi prija...
Ivana, naravno da sija.
Branki imala sam ja cirkon i ranije, kao devojka, drzao mi sigurno sest godina, i dugo sam htela opet da stavim, ali sve nesto prece, nemam vremena... Ali ta zubarka sto mi stavljala se udala i ne mogu da je nadjem. Videcemo koliko ce ovaj da drzi.

mali_mis -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 10:10:23)

Jutro [sm=kava.gif]
A. je pravio zurku nocas.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 10:35:45)

dobar dan [sm=smiley1.gif]
Posle idem na posao,skroz sam zaboravila da idem danas na posao,zvala zaovu na kafu i kad je rekla da ce doci rekoh joj da ne dolazi [sm=smiley36.gif]

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 14:23:14)

Uh, i ja popila drugu kafu pa mala pauza. Nesto sam sklanjala i sredjivala ..imam goste vcrs. Napravih i torticu jednu [sm=smiley27.gif][sm=smiley28.gif][sm=smiley31.gif]

Skockica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 14:41:17)

Dobar dancic.
Jel se meni cini ili je ovde danas neobicno mirno?
Aha kontam proslavljate sa svojim muzicima. Ako, nek vam je srecan ovaj Dan zaljubljenih!
Ja malo usisavala i pretresala, mm dosao u pola 2 doneo rucak i cvece, sad uzivamo.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 15:17:27)

Ja imam uzasnu glavobolju od jutros, dve tablete mi nisu pomogle, a na sve to me sin opet urnisao da sam popila i tabletu za smirenje i malo odremala sa bebom.

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 15:32:47)

Ivana nemoj da pokvaris stomak od tableta.

Rosita -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 16:44:29)

mati, moze meni popodnevni caj? Ja samo cajeve i vodu i pijem. Pila sam jedno vreme Inku, al nisam sigurna da li mi ona smeta zelucu. Ne znam jeste li probale caj od slatkog korena- sladic? Bas je lep ukus, prirodno slatkast, jos malo limuna ko sme, ukusan mi je.
Ja dosla sa posla. D napravila sok u nutriju od zaledjenog voca. Stavim toplu vodu i bude mu fin. Sebi pecem tikvicu i mladi sir. Momci imaju spagete ili pasulj.
Jedan dobar prijatelj mi je bas bolestan. Sekiram se oko njega jako. Imace rizicnu operaciju :(.
Kuca mi je zeljna sredjivanja. Sutra praznik, vala necu da radim nista, videcu sa D da idemo na Adu.
Pozdrav .

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 16:52:45)

Rosita mi cepamo po nutriju. [sm=smiley1.gif]
Mi sutra u banju Zdrelo. Dolazi mi sestra sa muzem i decom.
Ivana, izgleda mi nije otisla. Pisala sam ti da ne pijes tabletice zbog sina. Sta je sad uradio?

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 16:55:06)

Evo mene,posle posla dosli mm i djeca po mene pa smo otisli da mi muzic kupi poklon [sm=smiley36.gif]
Sad odmorim pa odoh praviti vecericu.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 17:05:07)

Ma, necu vise ni da pisem o tome, smorila sam i samu sebe. Nece da uci, ima kontrolni iz matematike, a ovog puta bas nista ne zna. I jos mali milion stvari.
Glavobolja jos nije pustila [sm=smiley13.gif]

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (14.2.2017 17:11:04)

Rosi, gde kupujes taj caj od sladica? Ja obozavam ovaj zeleni sa limunom, i ako u kaficu nemaju ja uzmem obican i trazim krisku limuna, bude bas super.
Ivana, zar nisi pisala da je uzeo da se sprema za petak, ili sam ja nesto pomesala. Idem da narucim krilca, ubedio me mm.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>