Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (24.2.2017 14:26:21)
|
Pa smaram se malo pa ću vam kuckati. Kaže sestra ne sme naglo, da me nakoka [sm=jezicek.gif]samo postepeno, jer dosad ništa. Ni k a ne kontrakcija[sm=hudicek1.gif] Stvarno me zaj*bava da izvinete na izrazu ovaj moj sin! Ovde počela kiša, kaže sestra pa vidiš kakvo je vreme, ne izlazi mu se. Rekoh joj, pojačavaj to, ima da ga isteramo, ja ne idem kući bez njega[sm=smiley36.gif] Ana na tebi je da saslušaš savete pa ti odluči šta ćeš prihvatiti, šta ti odgovara ili misliš da je pametno. Za mazanje guze npr. Nose pelenu 24 sata koja je skoro uvek upišana ili ukakana. Pa šta je bolje, da imaju na guzi sloj pavlovićeve koja će da im štiti kožu ili da satima bude nezaštićena koža u upišanoj peleni? Pa bodi ti je super praktičan, bez i kratkih rukava ga oblačiš ispod zeka ili duksića, kao sebi potkošulju. Bodi dugih rukava ispod štramplica, kad bude toplije onda može da bude samo u njemu. Što se tiče Akse, pre 5 godina sam uzimala krevetac,komodu i dušek,tamo su bili najjeftiniji ali za odeću mi je preskupa, pelene, kašice,kozmetika isto, ako nije na akciji skuplje je nego drugde.
|
|
|
|