Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (25.2.2017 12:32:25)
|
Dan drugarice! Danas je bila pedijatar da pregleda L. Ispostavilo se da je njegovo zaglavljeno rame povređeno i da ćemo, ako nas otpusti u ponedeljak već u utorak morati za Ns, kaže da se pripremimo za 2 nedelje ležanja u bolnici[sm=smiley19.gif]Mališa pomera ruku samo u laktu, a ne u ramenu, ne može da je podigne, kaže da je verovatno nastao edem koji mu pritiska ili je povredio nerve. Kaže dr biće dobro, samo je proces dug. Tako da sam malo plakala pa se sad mirim i sa tim. Jedva smo čekali da se bata rodi pa da budemo nas petoro kući a ovako ništa od toga... Bili su mi danas mm i Lu, kaže da je bata jako sladak ali nije htela ni da ga pomazi. Donela mi je crtež, sinoć ga nacrtala za mene,srce moje[sm=smiley1.gif] Mališa spava,za divno čudo već pola sata! Mleko nikako da mi nadođe,stavljam ga stalno da sisa, bradavice mi se RASPADAJU! Ali verujte mi, ne bih ovo menjala za trudnoću. Već hodam brže, ne gegam se, ne bole me leđa,kukovi mnooogo manje nego pre 2 dana dok sam još bila trudna! Sinusi su bolje,više me ne bole,jedino nos me još muči. Skockice, sad do tvog porođaja ti da se javljaš poslednja i prva[sm=smiley36.gif] Ana bogte ne nerviraj se,oa imaš još ihahaj vremena. Krin, pa ti si ubica usisivača [sm=smiley36.gif] Ja sam tako prolazila sa mikserima, uništila sam 5kom.za 7 godina, plus 1 štapni mikser. Usisivač samo 1, ovaj Samsung mi je crkao ali je i popravljen u garantnom roku.
|
|
|
|