RE: ApRRilska kafanica (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: ApRRilska kafanica (13.4.2017 11:31:32)

Suzi mozes li ih razdvojiti nocu,lakse ti je ako samo jedna pravi zurku?!
Sveki mi sad pise da je moram prije posla izmasirati,skroz je pokocilo.Sad mi zao da je takvu ostavljam sa djecom ali sta da radim.

vocicana -> RE: ApRRilska kafanica (13.4.2017 22:07:37)

Sto se slabo pisalo ovde danas.
Mali je konacno zaspao, bas je bio nikakav iz nekog razloga danas.
Ja sam naravno vec u fazi raspada, mnogo sam umorna.
Pije mi se nesto, vode bi tonu popila cini mi se.
Suziiiii[sm=smiley31.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: ApRRilska kafanica (13.4.2017 22:18:29)

Lep dan pa svi u skitnjici. Ja sam se izmorila.popodne od setnje , ledja me otkidaju.

emicaa -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 2:56:39)

Da se javim i ovde.Krenuli smo pa neka nam je Bog na pomoci.Imam osjecaj da ve guzve biti na sve strane.
Zaspala sam u pola 10 sinoc,bila sam premorena od trke po stanu a i setali smo.
Javim vam se kad stignem kod mame [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 7:40:54)

Jutro i ovde.
Maca nocas plakala[sm=smiley13.gif] obicno ne place nocu, ne znam sta joj je bilo nocas.
Ja stavila jaja u sirce i vodu, da isprobam beljenje jaja, a farbanje verovatno sutra.

branki* -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 12:06:30)

Cao u kafani!juce bila sa tatom na vma,dok sam dosla kuci bil dva sata...dolazi opet za tri meseca.i tako..

suzi kju -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 12:21:46)

Dan drage, mi putujemo kuci. Deci sam dala po 1/4 dimigala i evo spavaju mukice, Dal od leka ili puta ne znam, bitno da ne povraćaju.
Branki tada dolazi na kontrolu samo? Ima neku terapiju do tada?
Emice srećan put,uživajte!

branki* -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 13:07:53)

Bio je prvi put vezano za pluca.kako sam shvatila nema neke pomoci,jer su pluca toliko losa da bi operacija koja je jako zahtvna i teska, u pitannu su oba plucna krila,donela vise stete ,nego moristi.dali su mu pumpu i da odradi skener opet i da dodje za tri meseca.sta da se radi...tako je kako je.

vocicana -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 17:25:02)

Branki, neka samo bude stabilno koliko moze to je vazno, sve drugo kako mora odradice.
Ja cu da se onesvestim od gladi.
Ivana a kakva je danas? Jao nista gore nego kada placu nocui narocito. Zubonja neki...? Novi?
Suzi Kju[sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 17:41:41)

Sto ne jedes,voci?bar ti mozes da zderes koliko hoces,mrsavica si,to je moj san,da jedem koliko hocu, a da sam mrsava[sm=smiley36.gif]
Da,da bude stabilno,to se nadamo sad!

Sanjica26 RR -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 19:42:28)

Ja sam ispekla kore za tortu. Sutra cu fil da pravim. Sofi sam tusirala. Ima temp. Sad gledamo prakticnu zenu. Uskoro ce da veceraju i krevet.

branki* -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 21:18:30)

Mi smo u krevetu.prosmucam se ovde koliko mi dozvoli net i kraj za danas.sanjice,koju tortu pravis?

Sanjica26 RR -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 21:40:50)

Branki, pravim beri tortu. Ana je pravila.

suzi kju -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 22:12:22)

Dobro veče. Sanjice kako je Sofi sada?
Moje mrve spavaju, ja gledala onu emisiju "sa Tamarom u akciji "i oplakah pošteno.
Sad odoh pod tuš pa na spavanje.
Sutra planiram da pravim šampitu, nisam je pravila sto godina.

vocicana -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 22:28:02)

Ja kolac KInder pingvin, da ima necega za pojestii, ruckovi kod svekijevaca i mame i tate, necu vise nista.
Branki, ceo dan sam u kuhinji, kuvaj jaja, dorucak pa rucak za malog, pa sam dva puta u nabavku isla, hrani malog, isla po ribu, dok smo senakanili da sednemo, pola 7 vece, znaci katastrofa.
Nocas da pustim masinu, sutra da usisam i prebrisem malo stan posle nista 3 dana. U sredu nam stize kum, bas se radujem sto nam dolazi, nisam ga videla godinu i po dana, posle da zaokruzim sve za krstenje, danas sam se totalno razocarala, dupeta nigde, karlicne kosti ispale, haljina mi ocajno stoji, siroka oko struka, bas sam se skenjala totalno. Od nedelje se ozbiljno bacam na jelo da se malo uljudim ako je ikako moguce.
Sanjiceljubi mi malu, zlatna moja, samo neka joj bude dobro.
Branki moja [sm=smiley31.gif]

Sanjica26 RR -> RE: ApRRilska kafanica (14.4.2017 23:01:03)

Suzi, nije joj previse rasla temperatura. Poslednji put kad sam joj merila bila je 38.5. Tusirala sam je, pa je posle pala. Ioak smo joj dali sirup da joj bude lakse.
Mene sutra ceka kuvanje za nedelju i dovrsavanje torte. I to je od mene. Mm sluzi ponocnu, a T i ja cemo ujutru da idemo.

IvanaSK RR -> RE: ApRRilska kafanica (15.4.2017 7:57:08)

Dobro jutro.
Sanjice, kako je prosla noc?
Voci, pravis onaj sto sam ja pravila?

branki* -> RE: ApRRilska kafanica (15.4.2017 8:02:55)

Jutro i ovde!
Sanjice,ne znam tortu,ali ako je ana pravila,verujem da je dobra![sm=smiley36.gif]
Voci,krkaj sad opasno,da popunis malo,a na kraju,kako ko voli,ja opet volim da ide na mrsavo.

IvanaSK RR -> RE: ApRRilska kafanica (15.4.2017 8:13:20)

Da, i to kaze branki koja izgleda vrh vrhova [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: ApRRilska kafanica (15.4.2017 8:22:46)

Dobro jutro. Do 1 joj nije pala temp. Mm je dezurao. Mada, ja sam se non stop trzala. Kaslje uzasno.
Ujutru sam isla na pijacu pre nego sto su se svi probudili.
Sad pravim filove za tortu, pa sve po redu.

branki* -> RE: ApRRilska kafanica (15.4.2017 12:58:55)

Ivana,lutko,ja tebi serdare,ti meni vojvodo[sm=smiley36.gif]
Uspavala boku,mm izveo bozu u park...

Animsaj9 -> RE: ApRRilska kafanica (15.4.2017 13:12:52)

Daaan zene, samo da virnem ovde i da vas zagrlim , nedostajete , ali nemam vremena ni da virnem. Na poslu imam neke lude smene , ubacivane , ne znam ni kad spavam ni kad sam kuci , ali ipak drago mi je isplatilo se 9-toro ljudi je dobilo bubrege , sada sam na nekom mini odmoru , pa od sutra joovooo -nanovo .D je super , raste , brblja neki svoj jezik , i vec je polupao pola jaja iz korpice ne moz da doceka sutrasnji praznik . Nadam se da su i vasi svi dobro .[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

IvanaSK RR -> RE: ApRRilska kafanica (15.4.2017 18:01:52)

Animsaj, bas te nema. :(
Branki, ja i lutka [sm=smiley36.gif] Ja te cimam posle praznika da pijemo kafu i da ti objasnim kako izgledas.

suzi kju -> RE: ApRRilska kafanica (15.4.2017 18:33:50)

Vodite i mene, vodite i mene [sm=jezicek.gif]

Mrtva sam umorna. ..Sad sam.sela na deset min pa da usisam oribam pod i gotovo, naredna tri dana samo mogu da postavim i rasklonim sa stola.

Sanjica26 RR -> RE: ApRRilska kafanica (15.4.2017 19:56:33)

I ja sam sve zavrsila. Dosta je rada za danas. Deca veceraju, pa na spavanjac.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>