suzi kju -> RE: ApRRilska kafanica (12.4.2017 14:33:47)
|
Dan drage moje. Ispisala sam( jedva) podugacak post i zeznu me istekla sesija. Ivana počeće da spava od druge godine, ono sto si mi rekla da će početi od godinu ipo nije tačno [sm=jezicek.gif] Emice šteta sto je skup stan,ja ti želim da nađete još lepši a pristupačniji. I David će biti super u putu. Mojim mackicama je očigledno muka u vožnji, sada su povraćale obe po dva puta, prošli put samo Ema. Ne znam od kada mogu one tabletice za muku u vožnji? ?? Branki i muž je sada sa vama?Bar ti je malo lakše nego pre kada si bila sama sa njima. Kako je tata? Sanjice ja mrzim da peglam pa peglam samo ono sto moram a to jje skoro sve [sm=smiley36.gif] Voci bas mi je drago da ste lepo proslavili rođendan. Kada je beše krštenje? Anck [sm=smiley31.gif] Mlada bosanska dobro došla nazad. Valjda sam sve ispisala sto sam htela i sto sam zapamtili da ste pisale. Prekosutra se vraćamo kuci, radujem se bas. Mada deci je ovde bas fino, ugadjaju im. Prostora za igru koliko vole, dvorište, ljuljaška, tobogan, trava ali ja ne mogu da podnesem gužvu, galamu, punu kucu ljudi koji nemaju mnogo kulture pa pričaju svi u glas. To me bas izluđuje. Inače okopavala sam sa mojima maline i kupine tri dana i mogu vam reci da sam poluziva, kondicija 0,kapa dole poljoprivrednicima.
|
|
|
|