Zemunka85 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja,05/17 [chat] (15.5.2017 11:35:00)
|
Jutro, mada vec dan [sm=jezicek.gif]. Sve ste tj smo na broju? Micina, jesi ti videla sa DR za to oticanje? Ja se i dalje nestvarno osecam, mogu volu rep da iscupam. Trudnocu ne osecam, sem bebca. Taman sam htela da vas pitam ako se secate kako se beba oseca u 23 nedelje otprilike? Jer ja i dalje osecam njega samo kada se umirim, tada non stop, dok sam u pokrenu u gradu, moze samo npr da mi se zapiski odjednom i da znam da je on, ali neek jace pokrete, jos ne. Nadam se da je to ok. Ja jutros dala krv i urin, redovno mesecno, idem u sredu kod DR u DZ, taman sa njim da popricam o svemu i bas me zanima nivo secera u krvi (iz redovne analize) sada 10 dana bez grama slatkog, iako je on uvek bio ok. Posle sam isla, kupovala L kupaci za more i torbu za plazu taaaaaako se raduuuujem. Sada dosla, da vidim jesu majstori dobri [sm=smiley36.gif]. Ovo je uzas zivi. Kao na gradilistu, sve prasnjavo, zidaju, buse, lupaju .. od 7 ujutr .. jedva cekam da se zavrsi. Kombinujemo se oko klope I l - vrtic, balet .. pa ko kako uspe. Ja sam posle diplomskog taman planirala da uzivam napokon u potpunosti ali mi ova neizvesnost ne da mira. Ja zaista znam i osecam da je sve ok, ali samo jos da mi to neko i potvrdi [sm=smiley36.gif] Mnogo je lepo napolju, ja cekm 2, do tad cu da citam neku knjizicu sto mi kuma kupila za diplomski, pa cu kod mame na rucak, pa po L u vrtic, pa na kej i onda baleet. Onda cu nju opet kod mame, a mm i ja kuci da malo sredjujemo. Uzivajte [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|