Zemunka85 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja,05/17 [chat] (18.5.2017 11:54:25)
|
Di steee [sm=smiley31.gif] Krin, Micina hvala puno [sm=smiley31.gif]. Joj Micina, ja moram da ponovim, da se ja i dalje secam slike iz tvoje prosle trudnoce tvojih nogu, bas su bile otecene. I moja drugarica je oticala 24-7 malte ne od pocetks, to uopste nije zgodno. Verujem da je sa tim trudnocu jos teze nositi. A sta ti kazu sa zdravstvene strane o tome? Krin, ti si zaista bas blizu! Kad god vidim lubenicu setim se tebe [sm=smiley36.gif], onaj dan sam isla u Tempo kada si pisala da su na popustu [sm=jezicek.gif]. Bogami i ja danas pojela parce lubenice. Zaista nekada msm da DR preteruju. Ok bez slatkog mogu i treba, ali parce lubenice nema sanse da mi skodi. Inace juce mi je stigla raw torta od cvekle ahahahaha. Nasla sam zdrav slatkis. Sve je raw, ima sok cvekle i limuna, bademe, suncokretovo semenje, indijski orah, urme, kokosovo brasno i ulje, maline, agava sirup, kako prah ... mmmm taaaako je ukusna. Moji nece ni da liznu ahahahah. MM je najgori covek sto se hrane tice - bukvalno, buuuukvalno gde god moze da bira izabrace nezdravije, lik ima averziju od zdrave hrane, uzas! Bas sam ocajna zbog njega. Lara mi je drugacija, hvala Bogu, super i sve klopa. Ja se trudim da jedem zdravo - pa nam je sve po kuci podeljeno na mm i moje, jer njemu pohuljem belim brasnom, secerim belim secerom, jede beli hleb, koka kola, cigare ... i sl .. ja se bas trudim. Ali slatkisi su mi slaba strana. I bas me sad nervira cela prica oko mog secera, jer tacno vidim kako bi mi rekao "Eto ti ta tvoja ishrana [sm=jezicek.gif]", ali fin je pa cuti. On se vodi njegovom babom i dedom koji se guse u seceru - sve secere, jedu ga kasikom a imaju preko 90god. Ali ziasta, bas nezdravo po nasim danasnjim kriterijumima ljudi zive, a kao dren su. On je odrastao uz takve primere, rano je ostao sam na svetu, jeo sta je stigao i tesko je ispraviti te lose navike. Nego, stigla meni moja torta od cvekle, imam za narednih 6-7dana po parce dnevno, pa cu videti sta dalje. Zivot bi mi olaksao dobar OGTT test zbog mora... Micina, ja isto kvasam u trudnoci i sve vise kontam koliko mi ovakva ishrana prija. Sem sto mi iz hedonizma fali slatko, cak ne ni kao potreba, vec navika, sve ostalo je bolje - nemam kiselinu, ne podrigujem, stolica se regulisala, kilaza stoji! Ja sam na +5/6kg, sto je sjaaajno za mene, tako da bih svakako sada kada sam se usemila nastavila ovako, sa povremenim ispadima, ako smem. Nego sretne mama komsinicu malopre, nismo nesto prisne, ali znamo da je bila trudna, mama je pita kako beba i zena briznu u plac, porodila se pre 10ak dana, u 7,5m beba ima 800gr. To nesto nije ok, tako? I ja sam rodjena tada ali sa 1800gr. Kaze na neonatologiji je, ali za sada je sve ok. Nisam razumela, ali kaze da je imao problema sa disanjem, zato hitan carski, kada se rodio crn je bio. Kako gledaju disanje u stomaku? Uh breeee ... Kaze mama isplakasmo se obe, ja se setila kako si se ti tako borila. Zenica jeste starija ima preko 45gof, njen muz sinove mojih god, koji vec imaju decu i to je jos veca tuga jer su vrv hvatali "poslednji voz". Eto svega ima ... Budite srecne i ponosne kako ste sve pregurale i dotle dogurale, jos malo i gotovooooo, nemoj posle da mi se zalite kako vam fali stomak [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|