RE: JuLski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjalicaaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 10:53:15)

Dobro jutro, ženske.
Moji od jutros nervozni... ne zna se ko je nervozniji.

Ja ne volim te pilule za odlaganje menstruacije. Moja kuma ih je koristila, ali ne znam detalje.

emicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 12:48:13)

Ja zavrsila sa pranjem vesa.Davidenko spava jos.
Posle moram opet srediti stan,neke budale dolaze posle da ga gledaju.

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 12:56:07)

Ja cu sad sloziti ves i malo pospremiti dok macence spava. A tako mi se nista ne radi, sedim na terasi, pirka vetric, milina.

Sanjica26 RR -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 13:06:22)

I moja masina zavrsava. Decu sam spakovala. Rucak se kuva. Zamislite pijem nes kafu.[sm=smiley36.gif] Sad cu da peglam. A tako me mrzi jer je napolju predivno. Sama sebi izmisljam poslove sto kaze mm.

emicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 14:08:38)

ja sam nahranila Davida,oprala sudje,pakovala stvari ispod jedne strane kreveta i sad cekam da se Dora i sveki vrate kuci pa da pijemo kafu.Pravila bih krofne,ili strudlu,zvijezdu sa nutelom ili americke palacinke a ne mogu nista kad ovi dolaze 🙄

Sanjica26 RR -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 14:11:00)

Emi jos bolje sto ne pravis. [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 14:16:11)

Ma jeste Sanjice ali mi se strasno jede.Uhvatio me pms pod svoje.Samo setam od kuhnje do dnevne,suzdrzavam se da ne jedem ai moram bar prosetati [sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 14:25:55)

Dan😃..Šta se radi?Ja otkad mi svi ukućani nisu na broju jedva da nešto poslujem...samo što se mora😃 Duci i ja išli u poštu da plaćamo pa u nabavku.Ja sada grickam smoki i pijem nesić.Njega sam ostavila gore u krevetcu da proba da se sam uspava.Vreme je da nauči.Sad je duže budan pa ne zaspi posle svakog hranjenja.

veselicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 14:33:01)

Krin uzivas jos ako se zlato uspava samo bice ti tek super[sm=smiley36.gif]
Ja spremam rucak,tortilje danas na meniju.Vetar napolje ali je bas toplo.Smizle se jure po dvoristu,N u lezaljci jede krastavac,muz otisao negde.
Emice pravi zvezdu[sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 14:44:59)

Dobar dan.
Moji klinci zaspali.
Ja nešto razmišljam da spremam palačinke večeras.

Veselice, koliko ima tvoje najmlađe dete?[sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 14:45:23)

Veselice dala si mi dobru ideju za tortilje.Nisam odavno pravila.Praviš domaće ili kupovne i tvoj nadev?Uspavaće se.Spava mu se.Iz krevetca ne može da pobegne i da hoće😃

Sanjica26 RR -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 15:19:56)

Emi, i mene je uhvatila kriza za slatkisima ali se suzdrzavam. Popijem casu vode i teram dalje. Mama pravi onaj kolac car na dar. Ja to ne volim. Tako da opet necu jesti. Ali cemo da idemo kod drugarice i pocasticu se tamo.

Ana RR -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 15:22:21)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR
Sad cu da peglam. A tako me mrzi jer je napolju predivno. Sama sebi izmisljam poslove sto kaze mm.

Ja sam se posvađala sa peglom... odavno... nikako da se pomirimo [sm=smiley36.gif]

E ja baš danas gledam slike hrane i smišljam šta ću za detetov rođendan i rešila sam da pravim tortilje (između ostalog) i rešila sam da me zabole baš ako ih niko ne bude jeo [sm=jezicek.gif] jbt svi navikli na roštilj, pečenje i ostalo slično tome, a ja baš volim drugačiju hranu. Samo još da odlučim da li ću sama da pravim tortilje ili ću koristiti kupovne.

veselicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 15:30:11)

Sanjalice za 5 dana 10 meseci punih[sm=smiley1.gif]
Krin pravim domace,ja od testa skoro nista ne kupujem,samo hleb ponekad.
Ana ti kao i ja,obozavam da imam nesto neobicno na decijim rodjendanima,pinjatu,tortu od kartona,fondan,poppsice sve sam prva pravila[sm=smiley36.gif]

dddaca -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 15:37:26)

Sandricak, moja drugarica je pre nekoliko godina pila tablete za kontracepciju da bi odlozila menstruaciju. Pitacu je kako ih je pila pa pisem. Znam samo da su joj se nakon toga pojavile fleke na licu i povezala ih je sa tim pilulama. Mozda je bolje da izdrzis par dana, stavis tampon i ne igras se sa hormonima.

krin 40 -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 15:44:54)

I ja uglavnom pravim domaće ali i kupim ponekad.Ima dobrih.Sandričak idealan način odlaganja mece je trudnoća😁😁😁

emicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 16:33:41)

Vesi umjesila sam tijesto,neda mi djavo mira.Valja cu stici posle ocistiti do pola 7 [sm=smiley36.gif]
Vesi posalji mi recept po kom ti pravis tortilje

Sanjica26 RR -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 16:40:02)

Ni ja se ne bih igrala sa tim tabletama.
Ja sam ipak uzela da ispeglam. Ostace mi vesa, a nismo tu.

emicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 16:48:08)

Sanjice jul sutra jagnjetina [sm=smiley1.gif]

Sanjalicaaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 16:54:48)

Veselice, Ana, stavite recept za tortilje ako već niste. Ja sam probala par puta da ih napravim ali nisu mi uspele [sm=zmeden.gif]

veselicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 17:06:01)

Emice ako si je napravila da se zasladite,mnogo je dobro pravis.Pravim tortilje po receptu sa coolinarike ali nesto nece sajt,kacim link posle.
E Ana ja sam sada S za rodjendan pravila onu cokoladnu cocacola flasu punjenu skitlles bombonicama,bila je odusevljena.Lako se pravi a bas je neobicno.

emicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 17:09:37)

Vesi i ja sam ulazila danas na coolinarku i nije htjelo otvoriti.Nesto mi nece tijesto naraste,moram jos malo cekati a trebala bih poceti da zavrsim n vrijeme jer pravim dvije.Uvijek kad pravim nesto slatko onda zovem i svekijevce ili odnesem kod njih pa da zajedno.Oni uvijek kukaju kad vide da nosim ali ne odbijaju [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 17:42:20)

Jao Emi ja skroz zaboravila na jagnjetinu. Mnogo je kasno kad budemo krenuli. Moracu ipak da cekam Ivanu.[sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 17:45:46)

Evo recepata za tortilje:5 soljica od kafe brasna,3 kasicice soli,4 kasicice maslinovog ulja,1 prasak za pecivo,mleko oko jedne soljice,mlako d a bude,zamesiti glatko testo ostaviti u vangli pokrivenoj folijom dvadesetak minuta da odmori.Od ovoga ispadnu 8 tortilje.

Sanjalicaaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 18:00:22)

Veselice, recimo doncafe soljica kafe ili one male soljice kafe? I koje brasno staviš, kukuruzno ili pšenično?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>