RE: JuLski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

veselicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 19:40:32)

Sanjalice moze ako imas malo manju od doncafe solje,ali ne bas onu malu,a brasno psenicno.

Ana RR -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 20:45:11)

Veselice, to je baš dobra fora [sm=bravo.gif] ovaj moj i ne zna šta je koka kola [sm=jezicek.gif] on je tražio tortu gusarski brod tako da moram da ispunim želju [sm=smiley29.gif] nju ću skroz čokoladnu, za decu. I još jednu za nas matore. Prošle godine sam pravila dve torte i mafine, ne znam da li ću mafine ove godine.

Ana RR -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 20:49:01)

Ja tortilje pravim samo od brašna, ulja i vode (hladne). Naravno, so. Ali mislim da ću za rođendan kupiti gotove jer ne znam koliko ću imati vremena da se zezam sa tim. Treba da napravim i nadev za tortilje, bruskete, zalogajčiće...

emicaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 21:13:36)

Vesi prekopirala sam recept i u temu tortilje da nam se ne zagubi [sm=smiley1.gif]
Sanjice,zeno pa gdje to da zaboravis.Ja sam u soku [sm=jezicek.gif]

Sanjalicaaa -> RE: JuLski baRR (14.7.2017 22:21:58)

E hvala, Veselice.
Ana, jednom sam probala tako da zamesim i nisu mi uspele.

Moji klinci spavaju.

emicaa -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 2:04:43)

Ne mogu da spavam.Jedva sam zaspala oko 12 pa sam se posle par minuta probudila da pijem vodu.opet sam zaspala na pola sata i probudio se David.Njega sam uspavljivala do pola dva i od tad nista.

Sandricak -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 7:11:43)

Dobro jutro zene... moj mali sin i ja u dvoristu, pijem kafu, a on zeza... ustao baja u 6... ali je zato prvi put prespavao citavu noc pupupu... [sm=bravo.gif]
Danas ce mi doci tetka sa cerkom da vide Iliju, moram nesto da smuckam...
Krin draga, super nacin za odlaganje mece, ali mozda za desetak god ako se usudim...tek mi je 28 :-)
Videcu sta cu, mislim da cu rizikovati...

krin 40 -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 7:55:17)

Dobro jutro.Maza moja sisala pa opet zaspala.Mm radi pa sam ga spustila kod mene u krevet da se mazimo kada se probudi.Zakazali smo krštenje za 13.8 u
manastiru Vujan kod Čačka.Tada ćemo svakako tamo na desetak dana.Obožavam moj kraj.Ima više od 15 manastira.Jedva smo se odlucili za jedan❤

emicaa -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 9:28:32)

Dobro jutro,zaspala sam u pola 4 ustala u 8 [sm=smiley13.gif]
Krin super za krstenje,brzo ce to

krin 40 -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 9:52:30)

Emice kakvu si to žurku pravila do 4h?😃

Ana RR -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 10:58:29)

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

E hvala, Veselice.

Moji klinci spavaju.

Stvarno? Baš svašta, pa to je klasično testo za picu, fokaču... probaj naan onda, ima recepata i sa praškom za pecivo, mada originalno ide sa kvascem. Mi baš volimo i često pravim, unutra ubaciš fil kakav hoćeš ili samo burgere napraviš.

Sanjalicaaa -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 11:44:08)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

E hvala, Veselice.

Moji klinci spavaju.

Stvarno? Baš svašta, pa to je klasično testo za picu, fokaču... probaj naan onda, ima recepata i sa praškom za pecivo, mada originalno ide sa kvascem. Mi baš volimo i često pravim, unutra ubaciš fil kakav hoćeš ili samo burgere napraviš.

Da, trebalo bi da je tako jednostavno. Koristila sam kukuruzno brašno i sećam se da mi se testo mrvilo. Možda zbog brašna.
Jel ti koristiš kukuruzno ili pšenično?

veselicaa -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 12:00:09)

Ana ja tako mesim kore za pitu,ali sa mlakom vodom.Sanjalice mora da je do brasna,za kukuruzno treba prasak za pecivo a za psenicno ne mora.
Mi u kuci celo jutro,duva vetar bas.A. se sprema,ide na svadbu sa babom,Nina se igra na podu,ja spremam rucak.
Krin super za krstenje[sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 12:56:44)

IZVORNA PORUKA: krin 40

Emice kakvu si to žurku pravila do 4h?😃

Krin sama sa sobom [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 14:12:36)

Tih bre Emi, sama sa sobom [sm=smiley36.gif]

Dobar dan zene, evo mene na poslu, pada se javim posle par dana, jernemam praznog hoda nikako.
Malisu sam uspavala, sada degustiram kaficu, baka ceka za pregled. Krin divno zakrstenje, bas je to najlepse nesto!

Ana RR -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 14:14:39)

Sanjalice, pšenično brašno koristim. Mislim da ovo naše kukuruzno nije idealno za tortilje, oni koriste neko posebno brašno za kukuruzne tortilje.

vocicana -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 14:21:51)

Ana rado bi bila tvoj gost [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 15:56:59)

Emice bila si u dobrom drustvu [sm=smiley36.gif]
Voci :*
Mi rucali malopre,sada da napravim kolac sa makom,bas mi se jede.S u bazenu,Nina se igra a A. verovatno djuska na svadbi[sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 16:49:57)

Jao Vesela ne udaraj mi zazubice.... Jao sto danima planiram da nesto slatko napravim i nikako. Mozei sa makom, moze i neki cupavac, obozavam cupavce...moze i nesto kremasto sa cokoladom, one monte kocke, moje ledene kocke...mmmm

veselicaa -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 17:13:59)

Voci upravo sam ga zavrsila[sm=smiley1.gif]
Hoces recept za cupavce,imam odlican pitaj Emicu i Ivanu[sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 18:42:45)

E pa stvarno. Na fb salji rcp!

veselicaa -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 18:58:16)

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

E pa stvarno. Na fb salji rcp!

Vazi :*

emicaa -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 19:52:50)

Jao Voci tvoji cupavci su savrseni.Mi bili u setnji,vecerali i odoh Dori pripremiti kupku.

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 20:59:19)

Dobro vece. Mi smo malo lutali danas.
Ovaj mob je užas, baterija je katastrofa.
Zao mi mace moje, drzala je loptu i pala, ogulila nosić, malo obraz i celo.

emicaa -> RE: JuLski baRR (15.7.2017 21:37:43)

Jao pilence milo [sm=smiley13.gif]
Doda upravo zaspala,cini mi se da i mm upravo izadje iz sobe od Davida.Ja lezim kod Dode i tjeram se da ustanem.
Jesu li kod vas i dalje vrucine?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>