Mariya -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (14.7.2017 8:52:02)
|
Jutro mame! Evo i mene. Nemam vremena ove nedelje nikako. Mm bio kući i stalno je neko dolazio kod Lu na igranje, devojčice su isto bile kući pa sam i kuvala nakon što dođemo sa terapije... I meni je L nepodnošljiv bio ovih dana, i ka mislim da je do vremena, a i do toga da opet nije kakio 4 dana, mnogo me nervira [sm=hudicek1.gif] Juče smo bili u šopingu on i ja, kupili sitnice i poklone za rođendane, imaćemo ih 4 u naredne 2 nedelje [sm=smiley1.gif]. Lu bila kod zubara, ona oteklina je, kaže zubar, bila od pokvarenog mlečnog zuba (na kojem ja nisam videla ni tačkicu karijesa [sm=zmeden.gif]) izvadio joj je taj zub i dok su stigli kući otok splasnuo! Istraumirala se jadna, čak je i povratila kad se smirila, mm je bilo tako žao nje da joj je milion stvari kupio, samo da je uteši [sm=jezicek.gif] Zato sam ja juče kupovala H, kupila joj naočare za sunce, majicu, pantalone, mišiće za plivanje sa Minnie, a Lu ljubomorna, sve hoće da uzme od nje, proba da obuče pantalone vel.98 a ona nosi 128! Pa kaže jedan mišić je njen, a drugi da bude Helenin. (a ona ima već 2 para mišića, sa Mickey-em i neki sa ribicama. I nije joj dosta. Baš je prijatno vreme kod nas, tačno ne znam kako da obučem L. A brzinu rasta naše dečice neću ni da komentarisem! Evo L se sad rodio a za 10 dana puni 5 meseci! H propričala, raste ludački i tako se promenila,postala je curica, nije više bebasta. A Lu, predškolac od septembra! A ne tako davno je ona bila beba... Sve mi se čini da će krin za godinu-dve opet u trudničke teme[sm=jezicek.gif] Milena, ne možeš da se zaposliš negde u školi, domu zdravlja u struci?
|
|
|
|