Mariya -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (17.7.2017 0:26:51)
|
Veče mame! Moji spavaju, sad ću i ja. Ove nedelje smo od 8-10 na terapiji, ustajem u pola 6. Bar neću ići po vrućini, valjda će nam biti lakše. Skontala sam zašto me nema! Prvo, završila mi se serija na fox lifeu, pa je sad pratim online, i sad kad dojim L ne čitam vas već gledam seriju[sm=smiley1.gif] A drugi razlog je to što mi sad za dojenje trebaju obe ruke, a nekad mi se čini da su mi i ove dve premalo za njega, kad krene da se baca, 4 ruke mi trebaju da ga savladam. Danas je 7.dan kako nije kakio inače, dobio je kašicu od 1 šljive, i 60ml zaslađene vode od kuvanja šljive i ni to ga nije proteralo [sm=zmeden.gif] Sutra zovem dr da vidim šta da mu radim. Znate li da sutra počinje GoT [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: degu Al stvarno uzasno iritira kad se on tako njari u pozadini a ja prosto moeam da uradim nesto, kao po glavi da mi skace. Isto, ja kad se on tako dernja, ne mogu da mislim ni na šta, tačno mi mozak stane i ne funkcioniše dok on ne ućuti. A inače je kod nas obrnuto, on je prvi a devojčice njega čekaju. Lu je nešto tražila juče a ja joj kažem, čekaj! Znaš da uvek moraš da čekaš, čekaj da L nahranim, napojim, obučem,svučem, okupam,podojim,spustim,namesrim[sm=smiley36.gif] A ona se smeje, srce moje, zna već proceduru. Gledam je i ne verujem kolika je, moja pametna velika devojka!
|
|
|
|