Mariya -> RE: Razgovori mama 10/17 [chat] (31.10.2017 0:12:24)
|
Veče mame! Moji odavno spavaju a meni se nešto ne spava, a umorna sam. Lu mi se žalila kako je boli grlo i neće u vrtić, a ona inače uvek hoće u vrtić. I prošle nedelje kad nije htela da ide o rekla da je boli stomak na kraju jeste bila bolesna, a ja mislim da se folira. Počela je uveče da kašlje onako suvo, a jako, kaže da je boli grlo i hladno joj je. T nema ali je toplija nego inače. Blago meni. Bem ti vrtić i viruse. I jesen i zimu, mrzim ih! Kod nas je već danima vreme UŽASNO! Vetar duva nenormalno, danima nisam izvela L na vazduh jer svuda duva, oduvaće iz kolica[sm=jezicek.gif] Danas vetar duva, sija sunce i pada kiša istovremeno [sm=zmeden.gif] Ja znam za izraz pernica i peratonica, ali kod nas se kaže futrola (za olovke)[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: dddaca Ja sam negde vec napisala da peglam samo ono sto se vidi, a i to samo ono sto mora [sm=smiley36.gif] Ne vidim svrhu peglanja gaca i carapa, em se ne vidi, em se razvuce kad obuces Hehe, slažem se daco sa tobom,i ja tako peglam (kad ja peglam pošto to radi svekrva i ranije sestra) danas mi ispeglala 4 mašine veša. Odoh da pokušam da spavam.
|
|
|
|