Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/17 [chat] (17.11.2017 23:04:01)
|
Hvala mame. Nameracila sam se na griz, na vocni jogurt (jos pogotovo sto je hladno), na supicu i tako. A obecala sam joj sutra krofne a sad ne znam kako da ih pravim ako ona jadna ne bude mogla da jede. Bice to njoj i plavo.Ma bas je tresnula. I opet me jedna zena pitala koje mi je to dete po redu kad sam tako smirena[sm=smiley36.gif], vec godinama svi misle da je ona najmladje dete [sm=smiley36.gif] niko ne misli da je jedinica. A meni tek posle suze krenule, jer je ostala na treningu, bas bila dobra, malo je plakala. Hrabrisa moj mali. Ja radim jer sam kasno pocela danas, em trening bio pomeren za kasnije, em oko nje, pa sam je mazila i pazila dok nije zaspala, trzala se ono malo dok je tonula u san i to je to. I ja onda ustala i ajd da nesto danas i uradim. Srecom i sef mi je super, pa sam mu rekla i gde sam i sta se desilo i rekao mi kad god da stignem sve je ok.Tako da cu sad da se bacim na posao. Citam taman sta ima novo na rr (radim [sm=smiley36.gif] zaglibicu do ko zna kad ovim tempom)
|
|
|
|