Sanjica26 RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 (22.12.2017 15:40:28)
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Joj Ljisho.... ali eto vidis cak i toj zeni sto ste isti dan radile nije na vreme gotov rezultat - vas dve ste trebale da dobijete rezultat u utorak, zar ne? Znaci i njoj ce za zakasnjenjem od nedelju dana reci.... Boze sacuvaj, uopste mi to nije jasno... Ljshkic, drzi se... [sm=smiley31.gif] Inace, meni jutros puce vodenjak 😊 Posle sat i po sam bila u Betaniji, ali bez bolova i kontrakcija... dva dr su me pregledali i kazu da jos uvek osete plodove ovojke i vidi se da ima plodove vode... otvorenost za 1-1,5 prst... vratili su me kuci, kazu da je najverovatnije visoko prsnuce vodenjaka, i cim se i dalje osete plodovi ovojci nema mesta infekciji pa bolje da idem kuci; da pratim po ulosku koliko ide vode... Za ovih par sati sto sam kod kuce vrlo malo je na ulosku vode, vrlo malo, ali pomalo je braonkasto tj.svetlo roze malopre kad sam isla u wc... Uglavnom - ima li neko iskustvo sa tim visokim prsnucem? Neki savet dodatni... Dr mi rece da to nista ne mora da znaci- mogu danas/sutra a mogu i za 10 dana da se porodim 🤔 Mama jo, srecno. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|