smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 (24.12.2017 17:05:36)
|
Srećno Badnje veče onima koj večeras slave! Maslacak, ovde se vakcine ne preporučuju i ne daju tako lako. Primila bih da su hteli da mi daju. Odvuko me suprug da radim test na antitela, nada se da sam možda preležala a da ne znam.[sm=smiley36.gif] Hoće na fin način da mi kevu nazove izlapelom.[sm=smiley36.gif] Ma, biće sve ok. Za par dana kupujem maske i guramo dan po dan. Dobra vest je da radim dnevni profil šećera i stalno je između 5,1 i 4,3 čak i sat vremena posle jela. Jednom je samo bio 5,7 1h posle jela. Tu neka netolerancija na glukozu sigurno postoji, ali se, očigledno, da kontrolisati. E sad, odakle mi onih 6,4% hemoglobina za prethodna tri meseca kada se već duže vreme hranim ovako, ne znam. Jedino što mi pada na pamet je grožđe koje sam baš dosta jela u septembru i oktobru. Moj ginekolog reče da i ovi rezultati nisu za paniku. Baš kao i maslačak. [sm=smiley1.gif] Za tablete smo zakasnili, ne piju se posle prvog tromesečja, visoko su teratogene za bebu. Ali, biće da mi i ne trebaju za sada. Misho, Niki je prošle godine dva meseca proveo u vrtiću prepunom drugara sa boginjama i nije ništa dobio. Čekali smo, ali ništa. Jedino što sam i pomislila je taj malo oslabljen imunitet sada. Ali, kuvam supice, čaj od luka sa medom, šerbet, dajem mu rasol,...
|
|
|
|