mama Jo -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 (25.12.2017 15:28:33)
|
Pozz i od mene 😊 Kod mene se i dalje nista ne desava... ja sam totalno zbunjena... isla sam i juce na kontrolu, dr kaze da je i dalje sve isto kao u petak, normalna kolicina plodove vode, uredna srcana rasnja i sve ok... sutra da se javim na kontrolu opet, sutra mi je i zvanicno termin... nemam ni bolova, ni kontrakcija, sve isto, ulozak mi je suv... Necu da brinem i panicim sama jer na pregledima je sve ok, svi oko mene su nesto zacudjeni kako to sad... cak mi je jedna drugarica rekla (njena mama zna babicu kojoj je slucajno ispricala moj slucaj) pa je ta babica bila u cudu kako mi nisu dali antibiotik da pijem posto je vodenjak pukao... A meni je dr rekao da i dalje opipava plodove ovojke i da ima dosta vode, nema evidentnog curenja vode te nema bojazni za infekciju... zato me i otpusta kuci... Znam da zene imaju svakakva iskustva, verujem da ce sve biti ok i do porodjaja i na porodjaju i posle.... Ljisho jako veliki [sm=smiley31.gif] ti saljem.... i jedva i ja cekam da se konacno sazna i da se smiris i sama... niko od nas ne moze da se zaista stavi u tvoju situaciju, bas mi je jako zao sto moras tako kroz sve to da prolazis....
|
|
|
|