Mariya -> RE: Razgovori mama 12/17 [chat] (19.12.2017 11:54:16)
|
Dan mame! Sad sam neštomalo čitala unazad, nistebaš mnogo pisale [sm=smiley1.gif] Kod nas je haos,mm i ja slinavi, Luci i Leon imaju laringotraheitis, kašlju užas, sline cure na sve strane, dobili inhalacije [sm=smiley13.gif] H "samo" slini. Od silnog čišćenja noseva mi crkao usisivač! Baš sad, kad mi najviše treba, odmah sam poslala muža kod svekrve da donese njen, a mi ćemo u četvrtak da kupimo novi. Mnogo je bio dobar, a u avgustu mu istekla garancija, s tim da sam ga već servisirala prošle godine u garantnom roku[sm=zmeden.gif] Prošle nedelje mi crkao mikser dok sam pravila kolače. Što me podseti, odavno se nisam javljala, da li sam vam rekla da sam pobedila u pečenju kolača? Dobila prvu nagradu [sm=smiley1.gif] Kaže drugarica da sam je zaslužila, moji kolači su bili najlepši, ja kažem da su i najinteresantniji bili, baš nisam pravila klasiku nego zanimljivo. Deci su se najviše dopali [sm=smiley1.gif]Moja Lu ih je tamanila, a kad ona kaže da su ekstra ukusni onda znači da su dobri. Sad sedim kod oftalmologa, došla da vidim šta mi je, muti mi se vid na desnom oku. Sutra kod hirurga, skidam mladeže. Milena, ne znam kako da napišem a da se ne naljutiš i da ne zvuči grubo. Skidaj je ženo sa sise! Da je ona mala pa hajde, ali ona je već velika, uopšte ne bi trebalo da sisa noću a ne 6 puta. Ona se samo teši. Treba naći neki drugi način, razumem ja da si slaba na nju i možda ti je tako lakše ali to nije dobro ni za tebe ni za nju. Ja sam L izbacila onaj podoj u zoru, budio se između 4 i 6. Sad spava od 11-8 bez sisanja, nekad i do 10. Ono u 8 već računam kao jutarnji podoj. Smanjili smo podoje, preko dana ima 2 sisanja, ujutro i pred spavanje, ukupno 4. Sad kad je bolestan dam mu ako traži još jednom. Nije ni meni baš lako, žao mi je da ga odbijam jer je veeeeliki sisoljub ali skoro 10 meseci ima. Sad ću mu ukidati podoje tako da za rođendan ostanemo na jednom uveče i tako ćemo dok sam ne prestane do 14-15 meseci[sm=smiley36.gif] devojčice su sa 14 same prestale pa će i on tako[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|