|
Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (29.1.2018 10:28:38)
|
Milicicak i ja sam u ovoj trudnoci mnogo tromija i svasta mi je, ali smo i starije pa pridajem tome. Ja bila kod zubara da mi izvade tu gazu, covece pa to je duboko bar 1 cm. A uska rupica, i pitam ja i sta sad? Kaze ispirajte a ako pocne ponovo da vas boli dodjite opet [sm=smiley22.gif] znaci pre bih volela da su me opet sili nego sad ovo. Stvarno me izludjuje. D curi nos. Ne znam sta nam je ove zime, al ajd nisam je odvela na trening i nema sutra vrtica i nismo juce bili na rodjendanu. Rekla sam joj da joj curi nos jer po kuci nece da nosi papuce. Ide bosa, tako da joj sad nabijam na nos: eto vidis nema treninga, nismo isli na rodjedan, ne pazis se,moras da slusas mamu i tatu kad ti kazu da se obuces [sm=smiley36.gif] Kaze mm da vec i njega psihicki ubijam kad krenem sa drobljenjem ahahha...Al ja to okrecem u svoju korist hihihih Danas je kod sveki slava ali cemo preskociti, ne mogu ja da idem medju tolko ljudi, i da sedim tamo, D curi nos, ma nemam zivaca za slavu. Oticicemo sutra. Odoh da malcice sredim po kuci, pa cemo se D i ja malo druziti
|
|
|
|