Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (29.1.2018 19:43:03)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Stigla sam! A stize i Milutin!! Deeeckoo je!! Usla i deca samnom,kaze dr znaci prvo pol,ok..i stavi uz i kaze tata,svaka cast koliki kiki!!! Ja reko ne verujem..stvarno..kaze,pa jel vidis..i uslika mi!! Sve je ok..i grlic je zatvoren..44mm! [sm=bravo.gif] Svaka cast. Ja se razmisljam kad da idem na UZ. Jel izmedju 25 i 36 ima nesto??? Poslala sam poruku mom dr al mi ne odgovara. Ja cu odlepiti od zuba. upada mi najstrasnije u taj krater od 1cm dubine. D vecera, nesto kasnim danas. Sva sam kao usporen snimak, cak smo do prodavnice kolima. Nisam mogla da se setam, i pritiska me dole onako fest kad se setam.Boli me ta pubicna regija. Al to racunam normalno je. Mm otisao u teretanu. Ja D necu sutra dati u vrtic iako smo danas mozda 3 puta obrisali nos. Odnosno bas je prehlada izgleda jer je u subotu uvece kijala juce slinila i evo je danas je ok al ostavicu je i sutra a mozda i cele nedelje. Videcemo. Rekla mi je dr ako se prehladi uskoro da je pazim da se ne bi opet ponovilo sa oticanjem zlezda. U fazonu hoce da se vrati. Pa cisto da budemo sigurne. Danas smo svasta. I plastelin i crtale i igrale uz radio i nasle Koko na netu (sa zvukooom jeee) i gledalei zajedno plakale uz crtani[sm=smiley36.gif] dusa moja. Idem da je pojurim da zavrsava veceru jer bas davi. Al jede hvala Bogu kad joj se ne svidja sta je na stolu ili kad nije gladna samo prica ne mozes je zaustaviti, onda mozes sve da je pitas i sve ce da ti kaze [sm=smiley36.gif] samo da ne jede.
|
|
|
|