Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (11.2.2018 9:29:06)
|
Dobro jutro trudnice. Mene i dalje muci zeludac. Ustala sam sa onim gadnim osecajem u ustima, jednjaku, pih, bice ovo duza epizoda od dan, dva. Hvalim ga nasamo dosta, znam koliko je bitno, ne samo da znam nego isto kao sanjica, poticem iz sredine pa i vremena gde je bilo glupo hvaliti svoju decu, sto je velika greska. Vise sam mislila da ne pricam cesto, ovako ponekad kad stavimo tu temu na tapet. Deca se razlikuju, ako se ne varam i Dunja i Marko odlicno crtaju i vole aktivnosti gde dominira desna hemisfera, pa nije ni cudo sto imaju taj sanjalacki momenat, a kod Marka to da ne ide bos ili ne dodiruje vc, prosto to su aktivnosti koje idu bez nekog velikog mentalnog angazmana, a on se sigurno zanese svojim, precim mislima. Ja sam oladila malo sa opomenama vezanim za vc jer se desio incident da je D piskio van jedne vc solje uz obrazlozenje da je hteo da izbegne bakterije/ mada mislim da se samo snasao sa objasnjenjem, a da je hteo nesto da isproba, no ja sam na malo razumniju meru svela pricu oko ponasanja u tudjim, narocito javnim toaletima [sm=smiley36.gif]. Mene je pre nedelju dana bas spopala anksioznost oko porodjaja, sad je proslo, do sledece faze. Ali cim nam ode isidora, na listi je maslacak, , ljisa, ja, nema vise lako cemo [sm=smiley36.gif]. Isidora, srecno !!!
|
|
|
|