Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (13.2.2018 9:24:29)
|
Sneeeeeg [sm=bravo.gif] juhuuuu idemo danas na salas, samo neka pada i popodne da se dobro zabeli da mozemo da se sankamo. E sad bas da li cu ja vuci D na sankama ne znam [sm=jezicek.gif] kolko sam luda mozda i hocu ahahha Isi sve super, cekamo nalaz interniste. Vidis da ti pritisak ok, sad reci muzu da te ne nervira jer ti ocito od njega skace pritisak[sm=smiley36.gif] Ducka u vrticu, mm otisao da da krv pa da ne ide danas i sutra na posao. Da imamo produzeni vikend. Ja nisam nocas ukljucila masinu iako sam dva puta ustajala ccccc sram me bilo, potrosicu struje[sm=smiley36.gif] Sad cu da radim punom parom jer na salasu nemamo net, odnosno imam mobilni al moram da ga pristedim jer mi treba za sefa i posao. Ova sa upworka juuuuu ala smara. Ne znam ja se navikla na mog sefa koji je med i mleko i koji kad god me nazove pita da li me deranzira [sm=smiley36.gif]. Bas sam razmazena. Pa ja sad da imam nekog nadrkanog ju bas mi tesko pada, dodje mi da je oteram u tri lepe. Pri tom kaze to je posao od 5 sati nedeljno, a ja prosle nedelje odradila 10 i nisam zavrsila, a nisam spora. Naravno na upworku stoji 5h i ona je duzna tih 5h da mi isplati a ostatak nije, e sad videcemo kakva ce ispasti. Al izludjuju me ti sto nista nece da plate a hoce svasta. Al narod je generalno danas takav. I npr uvek na fb vidim, preporucite mi tog i tog al da NIJE SKUP ,ma nemoj! Ako nemam novaca necu ni ici kod tog. Ova hoce da joj nalazim brojeve telefona ljudi a nece da plati subscribe na bar whitepages. Mislim se u sebi..... Moj sef sve plati, da mi pasvorde i picim. Ova...Kriticna je. Hoce a ne moze. E pa zeno sta ja da ti radim. Nadji ti 1000 brojeva bez pretplate na sajtovima. I da ima pretplatu ne znam da li bih mogla da nadjem za 5h sve brojeve a ne ovako. No to se ja u sebi zivciram [sm=smiley36.gif] otkacicu je ako nastavi da me nervira. Ne mora ni da mi plati. Odoh mame. Kao da poradim nesto. Ipak danas idemo lepo u prirodu jeeeee...
|
|
|
|