RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (15.2.2018 14:05:51)

Dobar dan zene.

Ja evo sela da popijem kafu. Jutros sam ustala u 9.45, a dete u 7.45. Jesam nemajka, ali sam mu rekla da mi je to rano i da moram jos malo da odspavam, pa me zanelo, On je ispratio tatu na posao i gledao crtace, danas nema vise crtaca, vala se nagledao, sigurno sat i po.

Sad cu da mu dam corbicu, uskoro, pa da idemo po tatu i onda do emezete da porucimo neki dvosed ako bude ok. Ograniceni smo puno dimenzijama, i sirinom i dubinom, a hocemo da se razvlaci i u celom Bg samo taj dvosed dolazi u obzir kad se svi kriterijumi ispostuju. Imao je jedan lep i ikei, ali ga nema, ne znaju kad se doci.

Madre, super, nemas brige sa velikima pred bebin dolazak.

Ja sam mozda malo i nemarna po pitanju pregleda, radim kako mi kaze dr iz doma zdravlja, a to nije cesto, nista privatno. To je sve u vezi i sa nekim mojim psiholoskim momentima koji sezu daleko pre ove trudnoce i sada su prisutni. Drugim recima, nekako posle onih prvih pregleda sam potpuno u okviru bice kako bude, kako Bog da, bice sve ok... ali kazem, to je sve nekako specificno vezano za neka moja iskustva i dozivljaje.

Ljiso, jao, pa i ja sam od sve matematike oduvek najvise mrzela kombinatoriku! Najvise sam volela geometriju! Ok su mi bili polinomi, jednacine i tako to. Nisam nesto posebno ljubila ni integrale i te oblasti. Na faksu me docekala statistika sa matricama i kombinatorikom [sm=jezicek.gif]. Kao pravi streber dobila sam 10, ali da ne volim, ne volim.

Sutra D i ja idemo da posetimo jednu bebu, sto se kaze- na babine. U subotu imamo decji rodjendan i dolazi nam deda. A onda jos jedna nedelja na poslu i od prvog odoh i ja na bolovanje [sm=smiley1.gif]
i

smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (15.2.2018 14:29:53)

Ja ustajem u 6h, kao da idem na posao.[sm=smiley36.gif] Deca ustaju u 6:30-7h i kad Niki ide u skolu i kada je vikend. Mm ustaje posle mene, ne sme da spava koliko hoce.[sm=smiley36.gif] Ja skacem da zagrejem kucu, odmah doruckuju. Mada oni vole da se uvuku kod nas u krevet vikendom.

smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (15.2.2018 15:26:49)

Gledam sportske parove u klizanju! Ja to obozavam.

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (15.2.2018 15:46:33)

I ja al sad sam legla malo da je odmorim. Posle rucka sam sve sredila oribala,sklonila ,cak sam i ves razvrstala. Moram malo da odmorim jos posle D treba na rodjendan da vodim i da radim.
Rosita ja kad nesto ne volim ne.mogu ni da se "nasilim" da uradim. Ja sam bila odlicna sa dvojkom iz nemackog[sm=smiley36.gif]

Tako ce i moje dete vec vidim. Samo ono sto voli. Nemam prava da se nerviram jer ocito su geni cudo[sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (15.2.2018 17:19:53)

Evo me kod kuce. Izadjoh na par dana, moram se cuti sa dr pa da vidim kad opet da idem. Odoh da jedem kao covek[sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (15.2.2018 17:59:23)

Isidora, super!
Ljiso, mozda je to i bolje. Bar zna sta voli sta ne. Ja sam mogla bilo koji faks da zavrsim. Das mi knjigu i ja naucim. Nista tu nije bilo izdiferencirano. Isto tako, taj pristup svemu vodi, sto se kaze, kozu na pazar[sm=jezicek.gif]. Korisno je ne ulagati se u sve zivo, oce glava da boli[sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (15.2.2018 18:33:11)

Isi.super!
Ijaoj rosita dobra si..das mi knjigu i naucim!

milicicak -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (15.2.2018 19:02:04)

Isi, super [sm=bravo.gif]
I ja mogu sve da naucim ali definitivno brze i lakse ucim ono sto me zanima. Jako tesko pamtim imena ali iz svih sistematika imam devetke i desetke [sm=smiley36.gif]
Maraj, ja i u ovoj trudnoci sve radim privatno isto kao i sa mini bubom zato sto kod ove dr idem vec 10 godina i imam u nju poverenja. Da znam nekog takvog ko radi drzavno isla bih kod njega. A Tika jeste skup ali i sa njim je stvar poverenja tako da necu da ga menjam :D
Mini buba se nasminkala i namirisala, presrecna je a ja cu da se ispovracam

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (15.2.2018 19:54:35)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Mini buba se nasminkala i namirisala, presrecna je a ja cu da se ispovracam

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jao zeno sto me nasmeja
I meni smetaju mirisi.

Isi super sto si kuci. Kako su ti decaci reagovali[sm=smiley1.gif]
Mi evo nakacili tv na zid. I L je majstorisao [sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 0:03:07)

IZVORNA PORUKA: isidora88

Evo me kod kuce. Izadjoh na par dana, moram se cuti sa dr pa da vidim kad opet da idem. Odoh da jedem kao covek[sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif] NEMOJ da solis hahaha..

Jao ja radim naravno kao i svako vece. Moji spavaju. Masina za ves radi.
Rosita, ma mogla sam i ja, ali nisam imala motivaciju [sm=smiley36.gif] a i sigurno ne bih "briljirala". Sad cete mi se smejati. Elem, na faksu bio neki predmet (jel mi verujete ne mogu ni da se setim imena ali iz neke eksperimentalne fizike) a predmet onako za razliku od ostalih na fizici vrlo vrlo lagan, da ne kazem jedan od predmeta kojim se dize prosek, i koji najgori studenti polazu sa desetkama. I ja odem prvi put i dobijem 9[sm=smiley36.gif] i odlepim na sebe, ja sjajan student sa prosekom iznad 9 dobijem iz tako jednog predmeta devetku. Nista kazem ja prof docicu ja ponovo. Dodjem ja ponovo i OPET dobijem 9hahah i kazem (jako me inace voleo taj prof jer sam bila jedina devojka koja je bila bas dobra na faksu i na naucno istrazivackom smeru) docicu opet. Treci put dolazim i kazem prof sta sad dobijem to upisujemo [sm=smiley36.gif] i ja dobijem 9. Ja ne znam ko se vise smejao ja ili prof. [sm=jezicek.gif] ali prosto ja imam limit ako mi se nesto ne svidja ja u tome ne mogu briljirati

E odoh sef me zove

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 6:58:20)

Jutro drage [sm=kava.gif]
Ja ustala , upalila masinu. Moji momci jos spavaju.
Gladna sam [sm=smiley30.gif]

mama Jo -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 7:35:46)

Virkam da vidim gde je Isi... dobro je, odahni sad malo kod kuce..
Pozdrav svima 😘😘😘

smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 7:46:37)

Isi nam je super!
Maraj, mora da ti je masina tiha. Kada bih ja ukljucila moju tako rano, probudila bi dve susedne ulice kad krene centrifuga.[sm=smiley36.gif] I treba da ruckas cim ustanes, dobro je za metabolizam. Ja pijem eutiroks, pa moram da cekam pola sata posle toga. Koliko si se ugojila od pocetka, ako smes da kazes?[sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 9:50:10)

Jutro zene. Ja se nocas nasanjala, za razliku od prethodnih noci zapamtila sam bas upecatljive snove vezane za moje sadasnje misli na javi. Moram da sa vama podelim jedan segment- kao, obilazim ja porodilista da vidim koje bi mi se najvise svidelo, a biram na osnovu pesme koja se tamo pusta. I meni se svidi neko u kom ide Karleusa- ja volim da preteram, ne zameri, ja radim to iskljucivo iz ljubavi[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 9:53:57)

Dobro jutro. Ja naravno nocas ustajala pa prebacila ves u susilicu. I onda se vratila u krevet i bogme spavala do 8. Al odmorila se nesto bas i nisam. Evo vec sam umorna od jutros a nista veliko nisam uradila. Pristavila supu, detetu dorucak. Tek sad pijem kafu.
Pravicu danas pogacice s cvarcima. Svi kazu da garant imam neki tajni sastojak kad su tako dobre[sm=smiley36.gif] a ja mislim da je taj tajni sastojak biber. Recept je star preko 50 godina heheh... I stvarno ne omasim. Svi se dave u njima jedino me nervira sto mi pola dana ode na premesi pa premesi pa premesi i tako imam utisak 100 puta.
No D voli pa mi "nije tesko".
Sutra cemo na salas da kuvamo kotlic. Ja da odmorim od kuvanja i malo da se vidimo sa nasim dragim ljudima.
Najavili su lepo vreme a i taman ce se isusiti malo zemlja i trava da se decica igraju. Mozda povedemo i Sendi sa nama da se istrci na salasu.
D od jutros njakala. Jako sam je razmazila u nekim stvarima. Kazem mm danas "omanula sam kao majka"[sm=smiley36.gif] Iznervirm se tako nekad oko sitnice jer eto ona zapela da nece nesto pa nece a po meni su to neke rutinske stvari.
Nego imamo li temu "mama.mi brani da se druzim sa..." malo tamo da opletem po jednom malom zloci.

Odoh da doruckujem.

smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 10:09:28)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ako je nema trebalo bi je izmisliti.[sm=smiley36.gif]
I ja imam jednog takvog.[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 10:25:27)

IZVORNA PORUKA: smeško

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ako je nema trebalo bi je izmisliti.[sm=smiley36.gif]
I ja imam jednog takvog.[sm=smiley36.gif]

vala bas. [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 10:28:10)

Opet ja upadam kao tarzan [sm=smiley36.gif]
Ljiso kad je tebi termin?

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 10:30:33)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Opet ja upadam kao tarzan [sm=smiley36.gif]
Ljiso kad je tebi termin?

[sm=jezicek.gif] aaaaa aaaaa aaaa (kao Tarzan hehe)

Termin mi je 17 april.

NEgo smesko nasla sam temu. I podigla je. Idi ti prva opleti pa cu posle doci ja kad ugrabim vremena heheeh

isidora88 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 10:38:21)

Dobro jutro, ja ustala, perem ves, malo pospremala po kuci, jos malo ce mm da sprema rucak a ja cu da spavam sa decom. Sva sam slogirana, samo bih spavala.
Od ponedeljka ima da padne sex, moram nekako da podstaknem otvaranje[sm=jezicek.gif]

smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 10:46:31)

Isi, tako su mene savetovale ciganke, ali mi je bilo glupo da pricam.[sm=smiley36.gif]
Ja sam pola noci razmisljala o sexu. A mm zaspao kao klada. Nije ni cudo kada leze par sati posle mene.[sm=smiley36.gif]
Trenutno smo u Ikei, gledamo krevete na sprat.

milicicak -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 11:31:13)

Ljiso, daj taj recept za pogacice sa cvarcima.
Joj, smesko, bas ti zavidim, obozavam Ikeu, mogla bih satima da blejim tamo. Nama treba novi krevet a oni imaju one sa fiokama pa bih da vidim kakvi su.
Isi, zeno ti si bas vredna [sm=bravo.gif]
Mada, kad citam sve ste vredne, samo ja kao trut menjam krevete... Mm i mini buba vezbaju, mnogo su smesni.
Odoh da vidim sta mi supa radi pa da zamotam sarmu, napravila sam fil juce.

Maslacak15 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 12:16:52)

dobar dan, meni je dosadno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Al ozbiljno, ovo porodiljsko je tezak smor, nikako da se prebacim u modus. Jesam malo peglala, praznila i ukljucivala kojekekve masine, ali meni je to = ne raditi nista. Da nije ove olimpijade, skroz bih uvenula od muke. Mozda ipak uzmem da pisem rad iako sam bas htela da probam kako izgleda biti stvarno malo na bolovanju[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif].

Milicicak budi disciplinovana. Sama si rekla da tvoja Dr. nije sklona drami i preterivanju. Ako je zena rekla lezi, ti onda lezi[sm=smiley36.gif].

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 12:21:57)

Maslacak,ni ti ne umes da "nista" ne radis! Ni ja..prosto ne umem da legnem i gledam tv...film..
Ja spremala corbu od oslica i pekla ga..krompir salatu i sad kao da sam orala..spakovala se za sutra,idemo u Palanku na rodj kod zaovine starije cerke..a danas skitamo za Bg kod kume..
A uhvatila me kao alergija,svrbe me oci i nos samo curi..pojma nemam od cega..
Milicicak,kakva sarma bre..lezi i odmaraj...

madre -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (16.2.2018 12:31:49)

Cao svima [sm=smiley1.gif] ja trenutno lencarim bas, sama sam... Ne moram ni rucak kuvati[sm=smiley1.gif] sad cu samo ves da prosterem i odoh kod drugarice na kafu, nismo se dugo videle...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>