Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (9.3.2018 21:50:25)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Odoh da vidim taj recept. Jel ih ti to mesis na par dana il ti testo stoji u frizidefu , pa ga peces kad pojedete vec pecene [sm=smiley1.gif] Nekad umesim pa ostavim testo u frizideru. Ja uvek pravim pola mere jer od 1kg brasna se dobije 6 plehova medenjaka [sm=smiley36.gif]treba to pojesti. Odustala sam da pravim kuglice, razvaljam na pola cm debljine nekad i deblje zavisi i vadim modlama. Bitno je da testo bude u frizideru jer se jako lepi zbog meda ako je toplo. PA i kad pravim vadim deo testa po deo da mi se ne greje. Nekad u jedan deo dodam izrendanu cokoladu, nekad dodam suvo grozdje, ma dodajem svasta od tog suvog a i od orasastog. A D najvise voli te najobicnije. Svi su se pojeli, deca na hokeju odusevljena [sm=smiley36.gif] Rosita super sto ti dosla mama. Ja ne volim niko da mi dodje " u pomoc" mene pomoc nervira. Ne znam zasto al navika je cudo, ja sve sama. Al kaze mama takva sam od malena i nikad nisam trazila niciju pomoc ni oko skole ni oko cega. I dan danas najvise volim sama. Ja cak mm teram od kuce kad je D bolesna jer se bolje sama organizujem. Ne znam, ja sam ono u fazonu "neka bolje ja" jer me nervira nacin na koji drugi nesto rade. Mama me izludjuje kad dodje i kaze mi bolje da ti dzezva stoji ovde. Ma da, ti ces sad da mi kazes gde je bolje da drzim dzezvu. I onda mi SVE poremeti. Ona ima najbolje namere ali me toliko nervira da ne mogu da izdrzim. Mi odemo na more i ostavimo im kljuc od kuce ona pre nego sto se vratimo sve sredi oriba usisa izluftira kucu i SVE MI POREMETI u kuci. MESECIMA ali MESECIMA sam trazila gde mi je ostavila ono za pasiranje krompira. A naravno ona je zaboravila. Ju...mislim i da sam mesecima bila ljuta na nju zbog toga [sm=smiley36.gif].Ja sam u fazonu ne mesajte se. Zato se sad vec nerviram sto ce sveki svako malo da dolazi kad se rodi Pavle. Mene ce to da izludjuje. Kaze mi mm moras malo da smiris te tvoje hormone. ali nisu to hormoni JA sam takva. No odoh u off. Idem da se tusnem. Valjda me nece sef zvati kao sinoc u pola tusiranja [sm=smiley36.gif] Mm je na zurci sa firmom povodom osmog marta. Naterala sam ga da ode da ga kolege ne prozivaju eheehe..Eto kakva sam ja zena. Teram muza da ide u provod heheh...
|
|
|
|