Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (13.3.2018 7:18:48)
|
Dobro jutro mame. Ja sam sinoc bila premorena vec u 9 i kotrljala sam se u krevetu do 23h, nisam mogla da zaspim. Pa sam se standardno budila dva puta. Siznem na samu sebe sto ne mogu da spavam. Bila mi je Heather juce sa svojim suprugom. KAze mm da mu je jako cudno sto su dosli na popodne u fazonu "Evo m svratili iz Amerike na kaficu pa idemo" [sm=smiley36.gif]. Navikli smo se da ostanu kod nas. Bili su i da mi odguse cevi i da isprazne septicku juce, ispraznili su pre nego sto su stigli gosti a dosli su da odguse kad su vec ovi moji dosli. AL bitno da sam sve stigla. Posle smo otisli na rucak. Ponosna sam na svoju D kako lepo zna da se ponasa, ni u jednom jedinom trenutku u restoranu nije trazila bilo kakvu elektroniku za zabavu, ja sam mislila da ce se smoriti pogotovo sto pricamo engleski ali nije, bilo joj je bas onako zanimljivo. Da je na kraju kad su odlazili rekla svojoj tetka HEather "I love you"[sm=smiley36.gif]. Uglavnom iz restorana smo dosli kuci, nisu hteli tamo da uzmemo dezert pa sam napravila palacinke uvece i popili kaficu i oni nastavili na put. Sef mi poslao gomilu stvari [sm=smiley36.gif] i sve je bilo upakovano u onu pucketajucu plastiku sa vazdusnim baloncicima, kaze D "Ovo je sve sto sam IKAD ZELELA" [sm=smiley36.gif] (uzgred sef je poslao i dva decija tableta sa igricama i to joj nije bilo ni priblizno zanimljivo. My simple child) Obradovala se poklonima naravno ali ta pucketajuca zastita joj je def bila omiljena ahahha ..Ono sto je super dobila je i rukavice za hokej i pak i silikon za zastitu vilice [sm=smiley36.gif] Ja danas nastavljam sa svojim aktivnostima, ves i td. A imam i da postavim sad novi sistem za sefa, poslao mi toliko kablova i telefona da prosto ne znam gde cu sta da stavim [sm=smiley36.gif] Elem sto se tice znojenja ja kao i Maraj. Znojim se, tusiram se vec sad dva puta na dan a sta ce biti na leto pa ne znam. I ja sam se jako znojila dok sam dojila. E sad idu lepo pripreme za bebce. Drugarica iz Irske mi salje tommee tippee flasice, odlicne su i kad je D bila beba mi ih je poslala ali mislim da sam u medjuvremenu videla i da ima kod nas da se kupe. No ona hoce opet da posalje pa neka...[sm=smiley36.gif]Primamo rado poklone. Odoh D da spremim za vrtic eno pojela je palacinke od sinoc. U nove radne pobede
|
|
|
|