milicicak -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (18.3.2018 12:42:29)
|
Smesko, slicno razmisljamo :) i ovo citirano je poenta svega IZVORNA PORUKA: smeško Ne znaci da ne umem sama. Nego da ne moram uvek sama. I to mi puno znaci. Ali to znaci i da moji roditelji nista ne moraju sami. Tatu od 19-e godine vodim po lekarima i bolnicama. Nekad mu zvog toga bas i nisam najomiljenija osoba na svetu ali zna da to radim zbog njega i njegovog zdravlja. Kad se mama razbolela ni na jedan pregled nije otisla sama, mesec dana posle operacije rucak nije spremila. Ne zato sto nije mogla nego zato sto nije morala. Meni je to sustina porodice, ne moramo uvek oko svega da se slazemo ali znamo da smo uvek tu jedni za druge. Ja jutros peglala, pa malo sredivala po stanu i sad mi se place od bolova... Vec neko vreme me nocu budi bol u tacno odredjenoj tacki u donjem stomaku, kao da me neko nozem probada. Boli me i preko dana kad duze sedim ili hodam. Moram pitati dr da li mi je tu miom... Danas stizu mama i tata da mi pomognu oko priprema za rodjendan. Dzaba pricam da mi ne treba, mama ko mama, insistira. Zaboravih, da li je moguce da ja u 16-oj nedelji osecam bebu? Ne pokrete nego mi se stomak ispupci i stvrdne na par minuta. Inace je ravan skroz, nista se ne vidi.
|
|
|
|