Maslacak15 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (16.3.2018 12:51:27)
|
E vidis smesko po pitanju tih stvari su Nemci, koji su inace opsednuti regulativama i pravilima potpuno suprotni i opusteni. Ovde planirani carski znaci savataju te na ulici.... Sala mala ali, dolazis taj dan u porodiliste. Ja imam sastanak za anesteziologom u ponedeljak koji ce mi ispricati svoju standardnu pricu. Jedino uputstvo je da ne smem da jedem nista 9 sati i da pijem 6 sati pre nego sto dodjem. inace idem u sredu u sedam ujutro da se javim u salu. I carski je cim dojdem na red. Mladji sin se rodio u 9:05 tako[sm=smiley36.gif]. Radi se spinal, sok soba samo 1 sat, cim dodjes u sobu dobijes rucak i posle toga posetu. Tako da sam ja mog starijeg sina videla odmah. Posete se ne ogranicavaju. Kao ni hrana. Izasla sam posle tri dana oba puta....Malo je neobicno, osetis se kao da su te kidnapovali tako otici na operaciju na nogama sa nula pripreme bez kontrakcija, eto tek tako ( to mi malo i smeta) ali kapiram zasto nece da se igraju igre da se ceka da porodjaj krene sam. Jeste Ljiso kreveci su se svaki cent isplatili. Super kvalitet, super dimenzije, mnogo prakticna stvar. Najbolje sto su me pametni ubedjivali nece beba hteti da spava u ako velikom krevetu :) Jes nece.... Kad su malo veci taman im je super da se igraju. Zato nisam ni kupovala ogradicu. Ako idem da se istusiram ili nesto u krevetac inace po stanu... Prakticna stvar skroz.
|
|
|
|