RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (24.3.2018 16:46:58)

Ljisha...neka si,da ti bude lakse..
I ja bi plakala od muke..koliko neko moze da bude sebican..nekad ne verujem..radi cele nedelje od 7 do 20..i dodje vikend i kaze znas ja sam mislio da odem do kolege?!?! Stvarno .a deca?? Pa to cu sutra ici.a danas cu sa decom,evo gde hoces da idemo? A ja ih jutroa vodila u bioskop,jer su nam majstori namestali roletne.majstori otiali pre 40min i on ode pravo u wc i jos ga nema..znaci danas ce provesti sa njima cirka 1h[sm=smiley13.gif]

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (24.3.2018 18:00:38)

Ljisho, moj isto miran. Cak i kontrakcije oladile[sm=smiley1.gif]
Bas te poteralo :(. Kad krene, jedno na drugo ide.
Von, ma ti moras da odes negde vikendom, da najavis i da te fizicki nema par sati u kuci.
Mi skoro rucali pa cemo nastaviti da pravimo lego robota.

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (24.3.2018 19:32:37)

Rosita,da znas da mi je to i plan..😁

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (24.3.2018 20:59:35)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Ljisho, moj isto miran. Cak i kontrakcije oladile[sm=smiley1.gif]
Bas te poteralo :(. Kad krene, jedno na drugo ide.
Von, ma ti moras da odes negde vikendom, da najavis i da te fizicki nema par sati u kuci.
Mi skoro rucali pa cemo nastaviti da pravimo lego robota.

Danas miruju ne znam sta im je, ja cak pojela i dva reda cokolade i pila kolu al nista posebno.Kontrakcije su isto malo oladile ali bio mi je na momenat tvrd stomak.Nego spustio se jos vise, sad izmedju grudi i stomaka moze skoro cela saka da mi stane, a kazu stare babe kad mozes celu saku da stavis eto porodjaja [sm=smiley36.gif] (verovatno moze tako da bude jos par nedelja ahahha)

Slazem se sa Rositom Von, negde na lunjanje vikendom. Mislim i ja sam kao i Von stalno sa detetom ali ja dete posaljem sa tatom vikendom ili idem kod drugarice koja ima decu pa da se nas dve druzimo i deca. Bar tako malo da oladim [sm=smiley36.gif]

Iskukala sam se sefu, rekao mi covek ne brini nista ja cu veceras pozvati sve klijente koje treba da zove [sm=bravo.gif]. Znaci idem na tusiranje i u pidzamu i onda mozda neki film da odgledam. Danas mi opet igralo oko od stresa.

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (24.3.2018 21:56:02)

Razumes Ljisha..a vrh kad mi kaze.pa idi slobodno..a radnim danima ne znam kad ce doci..a vikend vec isplanira..a kao idi i ti..a moje sve imaju decu .pa jedino mozemo da se uklopimo sa decom😁😁a njega bole usi.on ode bez njih..ali sledeci vikend je moj..makar otisla kod babe i lezala ceo dan[sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (24.3.2018 22:05:43)

Da da ko ti brani ORGANIZUJ SE [sm=zz_banghead.gif] a kako da se organizujem kad nemam pojma kad ce on. Mislim no koment

Nego ja uzela da se sredim, i uz pomoc ogledala se obrijala (ne mogu nadepilaciju dok sam trudna strasno mi bukne koza) i pogledam da prostite moju stvar, ....muka me spopala. Pa i ja sam garant otvorena.Mislim ko da nije moj deo tela [sm=smiley36.gif] ju strasno.

Sad sam se opet usfrkisala haahha...Gricka mi se nesto. A ne znam sta. Mrzi me da kokam kokice. MM i D spavaju. D je odavno u carstvu.

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (24.3.2018 22:24:13)

Ja mogu uvek kokice😁dodji kod mene..evo ja ih grickam..
Da.da..organizuj se slobodno[sm=zz_cold.gif]

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (24.3.2018 22:31:09)

Ljišo, skroz sve isto!! I to za šaku od grudi do trbuha, baš sam malopre isto konstatovala. Imam stvrdnjavanja ali nije tako bolno bilo danas.
Ne znam šta da kažem, mm radi vikendom, to mi do sad nije toliko smetalo, ali sad mi zbog D smeta jer kad ja ne mogu njega nema ko da voda. Vodila bih ga u pozorište sutra, ali mi već frka samoj.
Danas smo slagali robota jedno 3h i još nismo završili, za 8-14g je. Biće super kad završimo[sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 8:39:58)

Jutro drage.
Mi budni od pola 6 pk novom tj od pola 5 po starom. L se probudio, place i nece u krevet. Onda se vratio u krevet pa se vrteo...uglavnom, nista od spavanja. A danas idemo na rodjendan. Valjda ce izdrzati...
Mm i danas vandredno radi.
Stavila sam pasulj da se kuva. Ne znam vise nibstavda izmisljam od tih jela...

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 10:03:38)

Jutro! Kad pre 10..[sm=jezicek.gif]
Zamracila sa roletnama,cujem oluke kao da pada kisa..kad pogledam na sat 8..a na mobu 9..ijaoj..prebacih vreme!

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 10:21:46)

da sad ceo dan utisak da kasnim jer je vreme pomereno. Evo tek sad od dorucka sklanjala i krevete namestila. Ustali "kasno" oko pola 9. I vec me zivcira ceo dan.

Mm sa Sendi kod veterinara. Jao Boze samo da prezivi. Al bas je lose. Izem ti krpelje. Kazu sad je 75% zarazenih krpelja a ranije je bilo 25% zarazenih. Sta se to desava sa prirodom???

Nemam pojma da li cemo do mojih ili danas ja brigu da preuzmem o psu. Mm mi ne da ali ja kad lecim psa lecim kao i dete. Dajem orosal na 5 min, dajem lekove, dajem jogurt na spric i svasta. Ubedicu ga da ja preuzmem brigu jer kad je vec vodimo danima kod veterinara daj da se potrudimo svojski da prezivi

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 10:28:34)

Ljišo, baš mi je žao zbog tvoje kuce. Pre ti je drugi pas isto bolovao ili isto sendi? Držimo pesnice.
Ja danas 38 punih. Zovu me Georgina, ne znam zašto[sm=smiley36.gif]
Idemo kod D druga, nadam se ne na dugo. On ce da trazi joos :\.
Toliko me obara kad loše spavam, sva sam bezveze. Blago meni kad kad dođe bebac.

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 10:35:19)

Jao rosi pa tebi se bas primaklo [sm=bravo.gif]
Ja sam sva slogirana. Od pola 6 budna po novom...kad L zaspi danas, leci cu i ja sa njim.
Ljiso ja se ne razumem ali jel ok da se ti trudna bavis sa "zarazenim" psom[sm=zmeden.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 11:10:41)

Rosita Sendi je kod nas vec vise od dve godine, nije mi ona bila bolesna. Eni nam se razbolela isto od babezioze ali sam je ja iscupala da bi je na kraju udarila kola [sm=smiley13.gif]

Maraj iako Sendi ima zuticu ne mislim da sam nesto u opasnosti, samo dobra higijena ruku. Al mm ne smatra to tako. Jer nije to zutica uzrokovana hepA vec prosto joj je napala bolest jetru. I ima upalu pa je sva pozutela al ja to nikako mm da objasnim. Evo jos ih nema. Ja sredila po kuci. Skuvala sebi drugu kafu bas sam uslogirana. Pa cu da peglam. Videcu sta cu i kako cu danas.

D se eno igra. Jako mi je smesna sa davanjem imena OLOVKAMA [sm=smiley36.gif] kao da nema lutke pa su joj olovke glavni akteri. No nek se zabavlja hehehe..

Idem da popijem kaficu pa cu mozda malcice peglati iako imam pravilo vikendom nista ne radim ali mi frka da necu stici tokom nedelje.

Pozdravljam vas

madre -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 12:21:32)

cao, drugari[sm=smiley1.gif] mi juce ceo dan lunjali... kupila sam sebi jos dve majice (potkosulje) za dojenje, imam vec 4 i obozaavm ih, i dva brusa za dojenje u hmu, pa sam bas nekako srecna[sm=smiley36.gif], za T majice na kratke rukave i za bebu dva bodica[sm=bravo.gif]
moji su svi napolju i ja sam do sada bila, ali usla da pustim masinu. ne znam sta da spremam za rucak, mm kaze da narucimo cevape, ali juce smo rucali gluposti pa rekoh danas malo biljcica[sm=smiley36.gif]
inace, nisam vam se pohvalaila da moji decaci od proslog petka zajedno spavaju u krevetu i da to lepo funkcionise[sm=bravo.gif] sve stvari za bebu imam odvojene, samo da perem kad dodje vreme... to cu negde posle 11 aprila, posle uskrsa, kad udjem u 9i mesec...
ljiso, bas mi je zao dzukca, ali bice dobro, jel da?

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 13:48:04)

Hej madre, kakve su to majice za dojenje? Ja nista nisam pisala u onim temama o odeci jer nista nisam ni kupovala, samo odelce obicno za izlazak.

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 17:11:56)

MAdre ja sam sve kupila al nisam nista slikala. Mrzi me [sm=smiley36.gif] Nisam bas nista specijalno stvarno. Kupila par tetra pelena u plavoj boji jer imam 15 od D, svedske nisam kupovala, kupila par rukavica da se ne grebe i tako nekih bodica i kojecega ali nista sad vauuu...A odelce kazem nisam u fazonu da dete nesto "svecano" oblacim za izlazak iz porodilista.Izacice u zeki najobicnijoj.

Mm danas KONACNO sastavio krevetac [sm=bravo.gif] mislim stavio stranice
Danas me bas uhvatila neka frka od porodjaja. Bas onako i od bebe i zivota sa bebom haha...Jao bas mi nesto nije svejedno. Ja bih jos dugo bila trudna

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 17:40:16)

Ljišo, ma i ja običnu zeku kupila od 800 kinti i bodic.
I mene hvata frka od zivota sa bebom. Ma samo kad bismo se brzo oporavile i kad bi bebe bile lakse za odrtavanje od ovih prvih[sm=smiley1.gif].

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 18:01:09)

Joj,zene i mene hvata frka..ali ne od toga da li cu znati sa bebom,dojenje..nego kako cu sve sama sa njih troje.. danas sam ja imala epizodu plakanja..ali da vas ne davim..samo sam ja budala i naivna i dobra za sve,osim za sebe..
Treba ugoditi i njima dvema, i beba trazi svoje non stop..a sama..i danss sam ceo dan sama[sm=smiley13.gif]
Znam,sve znam..moja odluka da imam trece,svi ce mi reci,pa znqla si da nije tu ceo dan,da si sama..sve znam..ali opet..trebace mi velika samokontrola[sm=smiley19.gif]

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 18:18:18)

Eh von, od tih tehnickih stvari pominjem nespavanje, ali sto kazes ni đene ne brine kako cu sa bebom nego bas to usklađivanje svega. Cas mi "zao" starijeg deteta, cas mislim da mladjem sebe necu nikako moci da dam kao starijem i ne znam sta mi vise smeta. Nisam ni prva ni poslednja, ali kad niciji pomoc nemas... Tu je mm, ali on covek mora da trci i radi. Mi zajednicke vikende nemamo jos i od pre D rodjenja...
Drzi se, von. Tvoje su cure super, vas tri ste tim i sve cete izgurati. Normalno je da nam naidju trenuci slabosti, ljudi smo.

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 18:31:21)

Hvala rosita,glupi hormoni,sad si me ti rasplakala..jesmo, mi smo tim[sm=zz_showoff.gif]..pomocice mi i one,ali mi i njih zao,ispastace sigurno[sm=smiley13.gif] ali samo kazem ima Boga..za sve koji su sebicni i nesebicni... Porasce i bebac i onda cemo biti jos jaci tim,cetverac[sm=bravo.gif] I one se mnogo raduju bati,bice srecne sigurno..T mi kaze juce,hvala ti mama sto si mi ispunila zelju i rodices mi brata[sm=zz_bounce.gif]

madre -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 18:49:25)

[img]https://s7.postimg.org/xuzagfaqv/Screenshot_20180305-214549.png[/img]
Ovakve, rosi[sm=smiley1.gif] sad sam bas ovakve kupila...
Nema veze sto nisi nista kupila, uopste me zanima sta ste pripremile...

Sanjica26 RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 19:25:32)

Madre, stavljaj sliku gde treba. Npr imate "Sta smo danas kupili"

MasnaMasnica -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 19:49:05)

Von ne brini bice sve super. T je vec velika a i J . Ja sam vec 2 meseca svaki dan dan sama sa njima. Svekrva mi je u Nemackoj , niko mi ne pomaze i sve stizem[sm=smiley36.gif]mm radi svaki dan do 5 sem nedelje. I super se snalazimo. Lakse mi je sa troje nego sa jednim.😊

Madre baš su lepe. Nema mene da ti stavljam slike po temama.😂

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (25.3.2018 20:19:43)

Joj.masnice.nadam se[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>