Zemunka85 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (26.3.2018 23:30:10)
|
IZVORNA PORUKA: Zemunka85 Roooooosiiiii [sm=bravo.gif] poveeeedi racuna. Ja i danas razmisljam koliko za malo da bude kod kuce. U pola 12 me je sestra pitala kad ce, ja ko nece jos, ja bih on ne... medjutim, cini mi se stegle kontrakcije. Premisljala sam se neko vreme hocu necu, moj prag tolerancije bol je visok, sve sam cekala taj vodenjak da pukne..ipak odlucim da odem, istusiram se, malo nasminkam 😂, sa mm rastanem u pola 2, u pola 3 porodim, svega 15min na stolu. Malo me je delilo da se ako ne kod kuce porodim u hodniku "nespremna", ne stigoh ni epi ni indukciji. Nikakvih pravilnih kontrakcija nije bilo a vodenjak su busili. Sluzni cep ti je ceo? Hajde neka bude porodjj kao moj [sm=bravo.gif] Ja sam to jutro pregledal bila sam 2 prsta, ceo dan setal, oko 4 je krenuo sluzni cep (iako je vec par dana ispadao snef beli, tada je bio krvav, sa oprostenjem) ali svakako sal legla bez naznake da ce biti (tj imala standardne kontrakcije) cal ni u pola 12 nisam kontala da cu za 4h imati sina u rukama. Na prijemu sam bila 3 prsta, na stolu vec 7...Imaj na umu da binsad trebalo sve brze da ide..
|
|
|
|