Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (27.3.2018 11:33:07)
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Dobar Dan trudnice[sm=smiley36.gif] Rosita ja mislim da je sustinsko pitanje koliko je tebi bitan epidural. Normalno da sve zene imaju individualne price i to je tesko predvideti. Kao Sto Smo pricale bolje jeste da krene prirodno Ali to nije poenta. Nego koliki je rizik s obzirom da prosli Put isto nisi imala super dugu tu inicijalnu fazu, da cekas, odes tamo i Oni ti kazu: sedam prstiju otvorena, zao Nam je stisnite zube nema epija.... A nisam sigurna da bi to Bas mogla da oset__is i razlikujes. Kakav Tip kontrakcija je dovoljan da te otvori Puno. Tako da moj savet od Toga zavisi. Ako ti je epi ultra bitan idi Sto pre, Ako Si U fazonu " nek ide zivot 😁" ti se strpi Pa vidi sta cete dopasti. Kao i uvek, u centar. Jos kd bih ja bila nacisto koliko mi je bitan epi. Bitan je. Za sada cekam popodne da uzmem dete iz vrtica... Mm je isto da se ode danas, sutra ako se nista konkretno ne desava. Ljiso, jadna sendi, bas joj nije ni do cega [sm=smiley13.gif]. Vas su orobili, ali sta ces, kad je zdravlje u pitanju. Madre, pisale smo o kupovini tamo u potrebna i nepotrebna oprema.
|
|
|
|