Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

marketing RR -> Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 19:44:16)

Bebina koža je pet puta tanja od kože odraslih, pa odeća koju nosi mora biti savršeno čista i meka poput svile. Uz odgovarajući deterdžent i omekšivač, bebina odeća će biti čista, meka, očuvanih vlakan i boja, a rizik od iritacija i alergija sveden na minimum.

[img]https://i.imgur.com/ubPyGjj.jpg[/img]

Alergijske promene najčešće se javljaju na koži, jer je ona najveći organ ljudskog tela i predstavlja barijeru između organizma i spoljašnje sredine. Alergijskim reakcijama posebno su podložna deca, jer im je koža nedovoljno razvijena, pa lakše propušta negativne supstance iz spoljašnje sredine. Jedni od pritajenih alergena su prašak i omekšivač koji se koriste za dečju odeću. I zato nije svejedno koji ćete prašak i omekšivač koristiti za bebine stvarčice, pogrešan izbor može biti veoma opasan

[img]https://i.imgur.com/zUDlbXn.jpg[/img]

[img]https://i.imgur.com/N5qZ0i2.jpg[/img]

U aprilu Keprom nagrađuje 5 Ringerajinih korisnika sa po jednim Chicco paketom, u kome se nalazi :

Chicco tečni deterdžent za pranje veša 1,5l
Chicco superkoncentrovani omekšivač za veš 1,5l

Komentari i rešavanje ankete se smatraju prijavom za konkurs, a prijave primamo od 1.4. do 24.4.2018.

Komentari moraju biti isključivo autorski!

Svaki korisnik može da učestvuje u Keprom nagradnom konkursu više puta, sa napomenom da ukoliko osvoji nagradu, sledeću Keprom nagradu može osvojiti za 4 meseca.

Članovi Ringeraje će nakon objave svih komentara, svojim glasovima izabrati pobednika na forumu! Glasanje traje od 25.4. do 30.4.2018. (zaključno sa 30.4.). Pravo glasanja imaju svi Ringerajini korisnici registrovani do i zaključno sa 31.3.2018. U slučaju izjednačenih glasova, pobeđuje komentar koji je prvi poslat!Pobednik će svoju nagradu dobiti na kućnu adresu (u Srbiji), poštarina je o trošku sponzora.

Pročitajte više >>>

MamaZox -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 19:50:17)

Odlicno. Ucestvujem.

mama Jo -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:06:56)

Bravo!
Koristimo ih za deciju garderobu - nezamenljivi su zaista!!

Anck Su Nmaun -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:08:36)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Chiccooo

IvanaSK RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:11:49)

Džabe se radujete ako ste skoro osvajali kepromove nagrade[sm=smiley36.gif]
A bravo za chicco i rr!

veselicaa -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:12:33)

Odlican chicco[sm=bravo.gif] Bravo za rr [sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:21:03)

Da, 4 meseca treba da prodje 😊
Ja necu ucestvovati, osvojila sam skoro, mislim da su i prosla 4 meseca ali svakako ne ucestvujem ovog puta, ali glasam, javite se ko bude ucestvovao 😉

Tatjana.87 -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:21:55)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

A bravo za chicco i rr!

Ivana[sm=jezicek.gif]
Ali zato ćemo glasati sa zadovoljstvom[sm=bravo.gif]

AnaTamara -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:23:20)

[sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:26:22)

IZVORNA PORUKA: Tatjana.87

A bravo za chicco i rr!

Ivana[sm=jezicek.gif]
Ali zato ćemo glasati sa zadovoljstvom[sm=bravo.gif]

Nego sta nego cemo glasati [sm=smiley1.gif]
Tatjana, ti si skoro osvojila?

Tatjana.87 -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:32:58)

Da ja čeka maj mesec da pišem pesmice [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:34:33)

Onda pisemo u isto vreme [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:50:23)

Onda ja bolje sad da ucestvujem, u maju sa takvom konkurencijom nemam sanse [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 20:51:13)

vi smisljajte pjesmice a ja cu da glasam [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 21:18:13)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Onda ja bolje sad da ucestvujem, u maju sa takvom konkurencijom nemam sanse [sm=smiley36.gif]

Ja cekam paket za sunčanje, ako bude [sm=smiley36.gif]

bojana92 -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 21:23:25)

Prelepa nagrada,bravo RR [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 21:23:31)

Super nagradica! Pisite pesmice. [sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 21:25:07)

Jeeej ja cu se prijaviti. Uskoro ce nam bebica pa nam treba za osetljivu bebinu kozu [sm=bravo.gif]

Sarav -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (31.3.2018 22:35:06)

Chicco [sm=bravo.gif] pišite, a ja ću da glasam sa zadovoljstvom [sm=bravo.gif]

Jekica86 -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (1.4.2018 12:12:47)

I ja cu i kod mene ce uskoro malo [sm=zz_showoff.gif] divno stvorenje.[sm=nosecka.gif]

vocicana -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (1.4.2018 15:00:22)

Pisite, prijavite se, glasacemo sa najvecim zadovoljstvom. Sto kreativnije![sm=bravo.gif]

Dragce86 -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (1.4.2018 19:54:37)

Drustvo, ja imam jedno pitanje, da li mogu u ovome ucestvovati ili ne - prosli mesec sam osvojila CortinaT kremu, ne znam jel to dostavlja Keprom ili je nezavisno ( posto je Pharmalife proizvod )? :)

veselicaa -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (1.4.2018 19:56:18)

Mozes ucestvovati [sm=smiley1.gif]
Samo pogledaj kada si osvojila nagradu koju dodeljuje Keprom[sm=smiley1.gif]

Dragce86 -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (1.4.2018 20:01:46)

Hvala, Veselice, joj nemam pojma, mislim da to nisam skoro...ne znam ni gde to mogu proveriti?

veselicaa -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (1.4.2018 21:27:02)

Pogledaj ove teme,gde se smisljaju pemice i vidi kada si bila dobitnik[sm=smiley1.gif]

Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>