|
MERYEN -> RE: MERYEN (16.10.2008 10:50:58)
|
Pa da sad bar znam zasigurno da me je boleo stomak od pregleda a ne od stajanja ceo dan,je sam od ujutru bila aktivna do uvece pa sam pomislila da sam se preforsirala,a u podsvesti sam mislila to je od pregleda.A posle pregleda odem na ctg,pa na rucak sa mm i dodjem kuci oko 14h i na vesu vidim da sam prokrvavila sredim se i legnem pola sata,a stomak me je bukvalno kljucao,kao dan dva pred ciklus,ustanem posle pola sata da se spremim da idem da se nadjem sa drugaricom pa na porodiliste da se nadjem sa dr da me sprovede,ponovo na vesu nesto ali sad drugacije kao sekret braonkaste boje i kao zadnji dan ciklusa kad se cistis i tako je bilo do juce.Posto je moj dr kod koga vodim trudnocu privatno biop dezuran na porodilistu taj dan ja ga naravno vidim gore i kazem mu sta je bilo to je kaze ok,normalno opusti se,pitam dr koja me je cekala dobijem isti odgovor. Meni se beba nije spustila ja sam se zatvorila kaze da sam extra elasticna da sam se ladno zatvorila a bila sam otvorena prst ipo pre mesec dana od prilike.Porodjaj kaze nece jos dodji u sredu da te pregledam radim prvu,u nedelju sam dezuran tacnije 27-og kad mislim da on planira da me porodi. I sad ne znam dal' da idem u sredu,s'tim sto dr sa kojom sam provala tri sata kaze izmedju ostalog da prilikom pregleda puca neki cep zena prokrvari i porodi se za najvise 3-4 dana,nista nisam komentarisala ali sam podsvesno mislila da se to meni desilo i da cu bez veze sad da se porodim,a beba se nije spustila,on jeste se spustio malo ali to je ne dovoljno prosto smesno je koliko malo se spustio.
|
|
|
|