RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

mardzy -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 10:44:53)

U kom smislu aktivni clanovi? Aktivni u pisanju po forumu? Ja sam clan i pratim ovaj portal vec skoro 10 godina. Od kad sam rodila prvo dete. Pa onda i drugo pa sad i sa trecim. Sve sto me zanimalo u vezi sa decom nasla sam na portalu RR. Mozda ne komentarisem ali sam redovni citalac 😁. Tako da sebe smatram jako aktivnom. Pozdrav i srecno u kliktanju 

Mirko Svirko -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 10:45:25)

E sad gledam bas se klikce. A sinoc sam bavila pogled bilo manje brojeva. Bas je dosta. Ja sam odustala.Fil nadam se danas ces da upecas specijalnu ili ti ili flamingos. 

veselicaa -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 10:46:13)

Ne mora da budu aktivni ako žele nagradu na kliktanje.
Pogledajte teme koje su sad aktivne,pisali uglavnom oni koju su igrali nagradne i to pišu po reč,dve.Dosta vas i piše samo kad su nagradne,svi to znamo.Ali poštujte pravila i igrajte,ko voli druženje taj će da piše [sm=bravo.gif]

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 11:04:14)

Ne odustaj Mirko,ti si najbliźa

marketing RR -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 11:09:22)

Von, ta nagradna igra je i dalje anonimna, to je igra sa komentarima (anonimno objavimo) koja ide svakog meseca, i nakon objave komentara glasate za komentare, glasaju samo članovi, znači isto. Igre sa ikonama su nešto drugo. Evo linka do igre kada si osvojila KLIK

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Kad sam ja 2011..godine osvojila kolica hauck na ovom forumu,bila je sasvim druga prica!glasalw samo clanice i bilo je anonimno...nije se kliktalo.To je bila najvrednija nagrada.I hvala velikoj RR!

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 11:09:41)

Dada Despot i specijalnu pronađe,pa bravooo!Čestitam👏

lepic -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 11:11:00)

Pa kad osvoji specijalnu ima pravo i na glavnu? Gresim li? Ili nema?

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 11:56:51)

Naravno da ima prava.Čestitah

Tikica94 -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 12:00:08)

Lepa ideja,mi smo ucestvovali i u konkursu za zvezdicu baby kalendara...[sm=duda.gif][sm=bravo.gif]

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 12:05:00)

Hajde i ovde,srećno.

mama Jo -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 12:55:17)

Cestitamo dada 😊

veselicaa -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 12:59:09)

IZVORNA PORUKA: mardzy

U kom smislu aktivni clanovi? Aktivni u pisanju po forumu? Ja sam clan i pratim ovaj portal vec skoro 10 godina. Od kad sam rodila prvo dete. Pa onda i drugo pa sad i sa trecim. Sve sto me zanimalo u vezi sa decom nasla sam na portalu RR. Mozda ne komentarisem ali sam redovni citalac 😁. Tako da sebe smatram jako aktivnom. Pozdrav i srecno u kliktanju 

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ivanka 75 -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 12:59:41)

Bravo Dada 😊

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 13:27:41)

IZVORNA PORUKA: mardzy

Izvinjavam se ako sam te ičim uvredila-pisali,ne pisali,pratili,ne pratili-ne izjašnjavam se više o tome.Pozdrav i tebi,a i dečici❤

Mirko Svirko -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 13:37:04)

Ja sam odustala.  Bezveze mi je zbog drugih. Uzela sam specijalnu. Ako hoce Fil da igra pa da ja odustanem ako  sam i dalje ispred nje,mislim da bi se pomerila za jedno mesto. Cini mi se da je najbliza ona bila. 

mama Jo -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 13:39:39)

Von ja se ni ne secam te nagradne kad si dobila kolica, moguce da nisam ni bila tad na forumu. Ja sam gomilu nagrada ovde dobila, gomilu 😊

veselicaa -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 13:50:00)

Na RR ima druzenja i nagrada[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 13:58:07)

Veselice moja,tako,je,ima i druženja,a i nagrada.To je naša RR❤👏

princezica1 -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 14:07:06)

Pozdrav svima, dugo vas citam, nisam pisala doduse. Cestitala bih svim devojkama koje se bore fer, a pitala bih i nesto ljude koji vode ovaj sjajan portal. Koliko sam razumela pravilnik, jedna osoba sme imati samo jedan aktivan nalog ovde na portalu. Ja sam primetila, a vidim i druge devojke na pocetku teme nesto cudno. Devojka koja se potpisuje sa dadadespot me podset_ila na clanicu dadadespotbukvic koja je igrala igre ovog tipa i vec osvajala nagrade. Da li je sve po pravilima u ovom slucaju?

Filadendronka -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 14:09:52)

Ja jok, nemam bas toliko vremena. Ako ubodem specijalnu odlicno. 
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Ja sam odustala.  Bezveze mi je zbog drugih. Uzela sam specijalnu. Ako hoce Fil da igra pa da ja odustanem ako  sam i dalje ispred nje,mislim da bi se pomerila za jedno mesto. Cini mi se da je najbliza ona bila. 

Khaleesi -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 14:11:42)

Bar nesto Mirko 😉

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 14:14:51)

Princezice,ne znam,redakcija je tu da proveri.Pošteno igram,kako ovu,tako i svaku nagradnu igru,o ostalima više ne komentarišem,niti me zanimaju.

veselicaa -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 14:36:50)

IZVORNA PORUKA: princezica1

Pozdrav svima, dugo vas citam, nisam pisala doduse. Cestitala bih svim devojkama koje se bore fer, a pitala bih i nesto ljude koji vode ovaj sjajan portal. Koliko sam razumela pravilnik, jedna osoba sme imati samo jedan aktivan nalog ovde na portalu. Ja sam primetila, a vidim i druge devojke na pocetku teme nesto cudno. Devojka koja se potpisuje sa dadadespot me podset_ila na clanicu dadadespotbukvic koja je igrala igre ovog tipa i vec osvajala nagrade. Da li je sve po pravilima u ovom slucaju?

Mozda je zaboravila sifru starog naloga pa napravila drugi.
Nasi programeri proveravaju sve.

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 14:38:11)

Ma da smo živi i zdravi.Programeri su tu i proveriće❤

princezica1 -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 14:45:30)

Veselice, sifra se lako reset_uje i nova stize na mejl, zasto bi se pravio drugi nalog ako je sve regularno. Ne sumnjam u programere.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>