Mama Jo imas i od 5000 hiljada igracke. Ma sve je skupo 😋 Ali me tesi to sto Srdjan iz jutarnjeg programa mora mukica da radi i u kontroli lwta za 150.000 din 4 sata nedeljno i to mukica od kuce da uredjuje insta profil. E zao mi coveka evo jecam 30 min ne moze muz da me smiri. Kakvih sve malverzacija ima. Jos se ljutibsto su ga sad otpustili. A Zeljko Samardzic radi u posti prima platu i on to ne zna. Sve ih klonovi zamenili i zaposlili se na 2 ili 3 mesta. Bravo.
Ugasila sam Chrome i nema ikonica. Danas sam vec jednom odustala a kad sam se sledeci put vratila krenuo je da broji. Izgleda da je iz drugog puta uspelo
mama Jo -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (12.12.2019 22:31:37)
Secam se da je Dora jednom tako ostala bez nagrade, jedan dan je osvojila dnevnu, sledeci dan odustala od igre, i on je skroz izbacio, nije bila na spisku za nagrade.
Mama Jo,onda da ja ne odustajem?Razmisljala sam o tome da ako odustanem mozda me i izbace za specijalnu.. Nema veze ionako mogu u prolzu ovako samo da vidim ikonicu ne smeta ..