|
Anoniman -> RE: Strahovi u trudnoci i pred porodjajem - istine i zablude (11.11.2011 20:14:50)
|
hristinice, i ja sam bila jako uska, karlicne mere su mi bile granicne, a rodila sam bebu 3650 gr, potpuno normalno! sto se tice hrane i pica, ja sam lezala na patologiji pre porodjaja, tako da sam lepo vecerala, popila litar soka od maline kad mi je porodjaj poceo, a porodila se nekoliko sati kasnije. cim me je moja babica prebacila u sobu odmah mi je naredila da doruckujem i popijem sto vise vode, jer sam bila malo dehidrirala. u principu kada ste vec u porodlistu nema vise hrane i pica, za svaki slucaj, ako nesto krene po zlu pa je potreban hitan carski rez, da vam ne bi bilo muka od anestezije. ja sam u toku porodjaja stalno trazila mojoj babici da mi kvasi gazu vodom. cak mi je dr kvasio gasu, jednom se zeznuo pa ukvasio u alkohol. ja pocela da pljujem, on tek onda skontao, pa kaze ma sta ima veze, drmni jednu, pa da pocnemo. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|