|
Daca88 -> RE: Strahovi u trudnoci i pred porodjajem - istine i zablude (12.2.2010 13:46:11)
|
Ja sam se dala u paniku,sve sam trip do tripa...Najnovije cega se bojim jeste zamena beba u porodilistu,ili kradja beba.Ja se bojim da mi ne uvale tudju bebu...da ce neko drugi odneti kuci moju,a ja neciju[sm=smiley29.gif]. Gledala sam svakakve emisije koje su mi uterale strah u kosti.A cula sam od tetke,da je jedna zena koja je bila smestena u sobu sa njom u porodilistu rodila sina,a doneli joj devojcicu na podoj.To je bilo jako davno,ali izbilo je opste ludilo,zena zna i videla je sta je rodila,a posle donose devojcicu,i ubedjuju je da je ipak rodila devojcicu.Dilema je resena jer su oba roditelja bila A krvna grupa,a dete je imalo B krvnu grupu...Kasnije je sve ispalo ok,i svi su se izvinjavali zeni...Zatim sam cula slicnu pricu,ali u ovom slucaju rodjena je preslatka curica sa veeelikom tamnom kosicom,a na podoj su doneli zeni malu plavusicu,i rekli da je to njena beba[sm=zmeden.gif] Ja se bojim sta ako se onesvestim,pa ne vidim odmah svoju bebu. Sta ako kasnije ne budem mogla da prepoznam svoju bebu...ono izadje plava,blago naduta,krvava,a posle mi donesu lepu,okupanu...sta ako takva ne bude licila na ono kakvu sam je ja videla da sam rodila. Zatim se bojim brojeva na narukvici,da nece biti isti,da ce doci do zamene,da ce spasti prilikom presvlacenja itd... Bojim se zamene dece,slucajne i namerne,svakako se bojim... Vec se tripujem da zelim muza na porodjaju da sve nadgleda...Pa poznajem jednu babicu i sad sam umislila da cu da je ubedim da mi slika dete cim se porodim...Pa da cu odmah na DNK...joj,kad sve strahove saberem najbolje da se poradjam kuci[sm=smiley13.gif]. E...da,i blam me je da se necu ukakati prilikom napinjanja[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|