|
JAmy -> RE: Strahovi u trudnoci i pred porodjajem - istine i zablude (18.4.2012 22:26:31)
|
Veceras sam zamolila dr posto je dezurna da mi uradi detaljan uz,a nije odavno(ima mjesec dana),jer sam jutros imala jake bolove na svakih 5 min,tako da sam mislila da se 100% poradjam,onda su me ponovo ,po ko zna koji put vratili na infuziju,i ubrzo mi je bilo bolje. Dok su me nemilosrdno stezale kontrakcije,zaboravila sam sve svoje strahove,samo mi je bio cilj da se smirim,da ucinim sve sto je u mojoj moci da sprijecim porodjaj bar jos malo...Tada sam osjetila i grizu savjesti jer sam ubijedjena da svojom nervozom doprinosim prevremenom porodjaju...[sm=smiley13.gif] mm je prisustvovao pregledu,uzivala sam gledajuci njega ozarenog,i bebicu koja se nikako nije dala da joj dr lijepo uzme sve potrebne mjere.Najzad je okrenula ledja,i nije zeljela da nam pokaze pol,tako da ce to najvjerovatnije ostati tajna do njenog rodjenja. Inace,sve je u najboljem redu,i to me je malo opustilo,pa se veceras ,i ako i dalje dosta cesto imam bolove,osjecam mnogo bolje nego proteklih dana.[sm=smiley1.gif] Jos jednom,mnogo vam hvala,vi ste mi velika podrska[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|