|
Ipokrisia -> RE: Strahovi u trudnoci i pred porodjajem - istine i zablude (16.9.2014 14:04:33)
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ipo boli,mnogo boli,shatićeš i sama da su to ti bolovi,mene je dan prije poroda počelo bolit u sred marketa morao mm doći po mene ali to su još bili lažnjaci,drugo jutro je počelo i stalno se vraćali. Meni je fizioterapeutkinja rekla kad pukne vodenjak ne smijem više hodati nego gdje sam da čekam ba me neko pokupi i to me baš uplašilo jer sam svaki dan šetala,na kraju meni vodenjak pukao a babica me poslala oko bolnice da šetam koliko mogu. pa ja cu videti kad dodje vreme, otom potom, da dobijem taj epidural, ako ne moze, sta sad, nije niko od bola umro, tako da bitnije su mi neke druge stvari da ne krenu naopako.Kazem, ja sam se svaki mesec savijala od menstr.bolova, oni su toliko jaki bili da ni jedan lek za tu svrhu nije pomagao vec sam morala antireumatike da uzimam 2 dana pre pocetka vestice. ja iskreno jedva cekam da vidim bebu da je poljubim, i samo cu na to da mislim.Kao sto rekose ove zenice koje su sad pred porodjaj, verujem da kad dodjes u taj stadijum da beba toliko sutira i nema mesta, i ne mozes da hodas od stomaka, jedva i cekas da se porodis [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|